Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ráadásul tévedtem is, mert 2004-ben volt MUH
ammá 4 éve lejárt szavatosságú
Jó estét Mindenkinek!
simán...
De legalább könnyen beindul hidegen-melegen...
Köszönöm a választ ,egy próbát megér mert csak hangolásra kell nekem is,hátha bejön,valaki azt mondja,h érzésre jó adag nyomatékot lehet vele+Pc az alsóbb tartományokba csalogatni.
A képeid közül a felső az mi?
Amint írtam a hosszabb tölcsérektől az alsóbb tartomány erősödik, a rövidebbektől pedig a felső. De nem kell több tíz lóerőkre gondolni, 1-2 %-os eltérésekről van szó. Az egyik leghíresebb ilyeneket gyártó cég a Factory Pro úgy reklámozta a saját gyártmányait, hogy 2-6 lóerő közötti javulás várható tőle, aztán más megmérte az általuk gyártott tölcsérekkel felszerelt motort, és nem érzékelt semmilyen teljesítménynövekedést. Persze erre is volt magyarázat, hogy a másfajta Dyno pad nem tudja kimutatni a teljesítménynövekedést, csak az őáltaluk gyártott. Igazán sokat nem érdemes ettől a fajta tuningcucctól várni, inkább csak hangolni lehet vele a motort az általad kívánt fordulatszámra. SZERINTEM.
Szia,bocs h idepofátlankodok,de leirnád,h mi változott,és hogyan amikor szívótölcsért cseréltél?
Most érkeztem haza Romániából, ahol Miss Universe Hungary 2005-el múlattam az időt.
Jólvan Már azt hittem sírásó lettél
rohadt földkábel.rühellem!
Átadom
ja nem csak nem hallatott magáról mostanában...

Csókoltatom!
Tán kubikus lettél,vagy mi?
Láttam szombaton is,meg jön hozzám hétvégén
Üzensz neki valamit
akárcsak én.annyi a földmunka mostanában,hogy már minden este lapáttal álmodok..
látta valaki mostanában Fiveurban Gabibát!?
Nagyon el van tűnve...
Semmi extra,dolgoztam egész nap
mizu menya?
végülis nem kérsz sokat érte...
vállalom a kockázatot!
na mi?alszik mindenki?fisti?vagy?
hali!mertz unom már a vigyorgást..
Szia!
Mitől zőldültél ennyire be?