én addigra már kimotoroltam magam,mert egész nap kinn voltam+verseny,utána meg siettem.legközelebb bepótolom elírtad a dátumot a képeknél.jók lettek.a faszom merne így dönteni egy Hajabuját
Én vissza néztem a rolam készülteket! Nem vagyokelájulva!
Van mit visszafejlödnöm a két évvel ezelötti önmagamhoz!
DE nem kell legalább fényeztetni! És jol éreztem magam a börömben!
Sziasztok!
Én is itthon vagyok már, minden okés. Nagyon jó volt ez a pályaest, végre sikerült egy igen élvezeteset motorozni és persze nem utolsó a feeling amikor ennyi busa (és egye fene xx is ) van a pályán!
Nagyon kíváncsi vagyok a videóra (bár sajna nem valószínű h rajta leszek) meg a képekre is!
lehet h lecsúsztam az egyeztetésről.
várhatóan 15:30-35-kor indulok otthonról, beugrok m3 kivezetőn a shellkútra, hátha ott lesz vki
ha nem akkor megyek tovább egyenesen a ringre és találkozunk ott!
Uraim!
Töltődnek!
http://sportmotor.hu/motoros
_k...
alkalom attán vissza adom!
Ezt is kipróbáltam
Én vissza néztem a rolam készülteket! Nem vagyokelájulva!
Van mit visszafejlödnöm a két évvel ezelötti önmagamhoz!
DE nem kell legalább fényeztetni! És jol éreztem magam a börömben!
Itthon épségben!
Fantasztikus volt!
Várjuk a képeket!
Én is itthon vagyok már, minden okés. Nagyon jó volt ez a pályaest, végre sikerült egy igen élvezeteset motorozni és persze nem utolsó a feeling amikor ennyi busa (és egye fene xx is ) van a pályán!
Nagyon kíváncsi vagyok a videóra (bár sajna nem valószínű h rajta leszek) meg a képekre is!
én is hazaértem és örülök hogy láttalak benneteket. Legközelebb már én is ott loholok majd mögöttetek a pályán...
Köszönök szépen mindenkinek mindent, Én remekül éreztem magam!
Ui.: Gratulálok Menya! Ezt a nagy rohanásba elfelejtettem!
várhatóan 15:30-35-kor indulok otthonról, beugrok m3 kivezetőn a shellkútra, hátha ott lesz vki
ha nem akkor megyek tovább egyenesen a ringre és találkozunk ott!
én zuglóból, m3 kivezetőtől indulok...
Én zorroval találkozom fél négykor aztán M0 északi szektor irány a ring... csatlakozol valahol vagfy 4kor kinn a ringen?
http://www.youtube.com/watch?v...
Ati!
Nálad a kimosott "luk"?