Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Madigabi addig is:
Jóóóó napot mindenkinek!
Andrew!
Képek feltöltve, nincsenek szerkesztve.
Várom hogy feltöltsék és jelentkezem
Gabi sikerült-e egy,két fénykép?
Szép jó napot mindenkinek!
Jó napot urak s hölgyek!
!Helyzet van!
Többek kérése megkérdezem, hogy kinek lenne jobb, ha a sütögetést eltolnánk egy héttel.Kérek mindenkit, hogy írja fel magát, még az is aki eddig a bizonytalan táborba tartozott. És mellé legyen szíves írja oda, hogy kinek-kinek, melyik időpont lenne a jobb! A többség dönt, és elnézést kérek mindenkitől, de sajna nem tudok mindenkinek a kedvében járni. Tehát a feladat! Írkáljatok.

Szerbusztok!
Közhírré tétetik! 06.06.-án szombaton, Spog a szülinapját ünnepli! Nevezetesen a 30.-at! Szeretettel meghívok mindenkit az XX, és a Busa topicból, hozzám, a kertbe, sütögetni, iszogatni!
Ha jóban vagyunk azért, ha nem, akkór meg azért! Kérek mindenkit, hogy iratkozzon fel ide, hogy sacc-ra tudjam hányan jöttök! Remélem minél többen!
Ui.: bocsi, hogy nem hívok fel mindenkit, de.........

1, Milka+Milkáné+Kismilka
2, Herci + Andi (nekünk 6.-a a jó)
3, Jocikirály & Szöszi (95%)
4, Fiveurban (100%)
5, Pityusz (majdnem 100%)
6. Mara (tuti fixxxxxxxxxxxxxxxxxxx)
7, Atix
8, Zorro (és a zongora :) )
9, Robotos+Né (Minden időpont jó, ami nem esik egybe a német Hayabusa talival)

Az sem baj, ha ez mihamarabb eldől, mert készülődnöm is kell, ám!
Te PEP te mostanában csak az XX-es fórumra írogatsz?
Minden OKÉ volt vele!
kiscsákó hogy bírta a hazautat?
Az oldalidom is
Te meg minek koptatod azokat?
Gratula....
jobban jÁrtÁl mint Én nekem az oldal idom......
na megvan a kiértékelés. a múltkoris 2:32-höz képest mégiscsak javultam picit bár valahogy tegnap nem volt bennem az a nagy versenyszellem mint múltkor.

mondjuk fiveurbannal jót kergetőztünk párszor.

szóval tegnap sikerült egy 2:26-ot is összehozni, az -6mp a múltkori legjobbhoz képest...
Más, tudja valaki hol lehet ilyen bizbaszokat kapni, mert az enyém elromlott.
Ne reménykedj nem volt lasabb, sőt!
de-de, én raktam fel, de az nem köridőmérő alapon volt.
vittem magammal egy gps-t (tök mindegy milyen gps, csak tudjon tracklog-ot rögzíteni viszonylag kis felbontással /pl. másodperc alapon/).
otthon letöltöttem a tracklogot, ami ugyebár másodperces bontásban tartalmazza a megtett útvonalam térbeli koordinátáit.
ezt a file-t odaadom egy kifejezetten erre készült proginak, az pedig kielemzi a köröket és kalkulálja az információkat.
ennek az eredményét láttad múltkor!
téged andrew!vagy nem te raktad fel a multkor a köridőmérés eredményeit?vagy az saját cucc volt?
Maistear! küldtem ftp hozzáférést levélben, várom a képeid!
köszi

köszi

még nem tudom a köridőimet, majd ma valamikor kielemzem a gps adatokat, de érzésre azért mintha picit lassabb lettem volna mint múltkor... meglátjuk...
!Helyzet van!
Többek kérése megkérdezem, hogy kinek lenne jobb, ha a sütögetést eltolnánk egy héttel.Kérek mindenkit, hogy írja fel magát, még az is aki eddig a bizonytalan táborba tartozott. És mellé legyen szíves írja oda, hogy kinek-kinek, melyik időpont lenne a jobb! A többség dönt, és elnézést kérek mindenkitől, de sajna nem tudok mindenkinek a kedvében járni. Tehát a feladat! Írkáljatok.

Szerbusztok!
Közhírré tétetik! 06.06.-án szombaton, Spog a szülinapját ünnepli! Nevezetesen a 30.-at! Szeretettel meghívok mindenkit az XX, és a Busa topicból, hozzám, a kertbe, sütögetni, iszogatni!
Ha jóban vagyunk azért, ha nem, akkór meg azért! Kérek mindenkit, hogy iratkozzon fel ide, hogy sacc-ra tudjam hányan jöttök! Remélem minél többen!
Ui.: bocsi, hogy nem hívok fel mindenkit, de.........

1, Milka+Milkáné+Kismilka
2, Herci + Andi
3, Jocikirály & Szöszi (95%)
4, Fiveurban (100%)
5, Pityusz (majdnem 100%)
6. Mara (tuti fixxxxxxxxxxxxxxxxxxx)
7, Atix
8, Zorro (és a zongora :) )
9, Robotos+Né (Minden időpont jó, ami nem esik egybe a német Hayabusa talival)

Az sem baj, ha ez mihamarabb eldől, mert készülődnöm is kell, ám!
Beleért?