Szia!
Nekem is az van benne, de nem igazán érzem a különbséget.
Úgy érzem, hogy még mindig "nyúlósan húz 1-3 fokozatban".
A nagyok azt mondják, hogy 300 közelében dinamikusabban húz, mert nincs végseb. tiltás, de ezt nem próbáltam, mert félek.
Ja, nekem is gyári dobok vannak. A fogyasztás nem változott a kütyüvel.
Ennyi, kérem kapcsolja ki!
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Ezt a Gear2 Dash- t érdemes berakatni? Van valakinek tapasztalata?
Ja igen a gyári dob van a motoron és nem is nagyon tervezem a cseréjét. Így is bele lehet tenni a gépbe és érezhető a hatása?
ok, nyüstölöm majd a skacot, h próbáljon meg szerezni, akkor mondjam biztosra h kell?
ma reggel amúgy megvolt a csavarbolt és második körre sikerült is jó csavarokat vennem
a tartót a bolt előtt feltettem és megvan az első videó be a melóhelyig kicsit vágok rajta gyorsan aztán felpakolom valahova!
a felfogatás rezonanciáján kell valahogy csillapítanom, de ez csak a hangot zavarja bizonyos fordulatszámnál, ezen kívül emelnem is kell a kamerán picit, mert így túl alacsonyan van.
a tartó normál kézi kamerákhoz tökéletes lenne, mivel nem ilyesmikhez van készítve mint az enyém, így az én optikám mondjuk 10cm-el lejjebb van mint egyébként lenne.
most kérdeztem utána, úgy néz ki utolsó darabot vittem el a boltból és egyenlőre nem tudják, h lesz-e még nekik ilyen. amúgy nem egy olcsó darab de legalább van benne anyag és masszív, kb 15e az ára.
nem tudok pontosabbat mondani, mert egyebeket is intéztem meg bizniszelgetés is volt
Tisztelet! Vagyok...
Andrew!
A régi busának más paraméterei vannak az újjal szemben-nem jók,azaz nem egyeznek a csavarok!
Menya!
Nagyon szépen köszönöm a jókívánságot!/szülinapi/
Ceva Kavicsok Királya!
-Ejjj,mi a kő?
Nekem is az van benne, de nem igazán érzem a különbséget.
Úgy érzem, hogy még mindig "nyúlósan húz 1-3 fokozatban".
A nagyok azt mondják, hogy 300 közelében dinamikusabban húz, mert nincs végseb. tiltás, de ezt nem próbáltam, mert félek.
Ja, nekem is gyári dobok vannak. A fogyasztás nem változott a kütyüvel.
Ennyi, kérem kapcsolja ki!
Köszi előre is a segítséget:))
Kellene egy kis segítség. Ezt a Gear2 Dash- t érdemes berakatni? Van valakinek tapasztalata?
Ja igen a gyári dob van a motoron és nem is nagyon tervezem a cseréjét. Így is bele lehet tenni a gépbe és érezhető a hatása?
közben feltöltöttem ide is, csak hogy lássam itt miként mennek ezek a dolgok
itt az első teszt videóm a youtube-on
ma reggel amúgy megvolt a csavarbolt és második körre sikerült is jó csavarokat vennem
a tartót a bolt előtt feltettem és megvan az első videó be a melóhelyig kicsit vágok rajta gyorsan aztán felpakolom valahova!
a felfogatás rezonanciáján kell valahogy csillapítanom, de ez csak a hangot zavarja bizonyos fordulatszámnál, ezen kívül emelnem is kell a kamerán picit, mert így túl alacsonyan van.
a tartó normál kézi kamerákhoz tökéletes lenne, mivel nem ilyesmikhez van készítve mint az enyém, így az én optikám mondjuk 10cm-el lejjebb van mint egyébként lenne.
nem tudok pontosabbat mondani, mert egyebeket is intéztem meg bizniszelgetés is volt
ha kapok további infót róla akkor szólok!
Mind1 is vegyél nekem is 1et lécci
Menyus a héten lesz időd a megbeszéltekre?
a kamera
és a kettő együtt
ma csináltam pár mp-es próba felvételt, elvileg nem lesz gond a sötétített plexi sem + a magasság is pont megfelelőnek tűnik.
holnap eldől!
tényleg különböző méretű mind a három, mármint különböző hosszú
hogy ennek mi értelme van?! no mindegy, reggel csavarbolt, meló után pedig felvétel
Andrew!
A régi busának más paraméterei vannak az újjal szemben-nem jók,azaz nem egyeznek a csavarok!
Menya!
Nagyon szépen köszönöm a jókívánságot!/szülinapi/
Ceva Kavicsok Királya!
-Ejjj,mi a kő?
Csak a helyszinen lehet regisztrálni
persze majd küzdhetek h egyáltalán előre kerüljek