Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

visszaolvasván azt veszem észre,hogy sokaknak van gondja az uj busával.miért lehet ez?ennyit a japokrol?nem tul jo hir!
szeva mindenki!norbusa?zolicbr?
Már mentem a motorral több mint 20000 km-t és csak most kezdte el.
Az előzmények: Tavaly volt egy balesetem, akkor csavarra kellett szedni a motort, hogy gatyába tudjam rázni . Mivel kipufogó rendszert is cserélnem kellett, kivettem belőle a katalizátort . Hogy most a katalizátor hiánya miatt kezdett e sokat enni, vagy valami más miatt azt nem tudom, de nagyjából 40%- al többet eszik . Elvittem computert íratni, de nem lett jó . Gyertya, olajcsere. Nem lett jó . Gázállás szenzort beállítottuk, szinkron megvolt, igazából ekkor kezdett el rángatni . Már csak arra tudok gondolni, hogy a computer hasalt le.
Értem!
Morning!
Én a helyedben még azért barátkoznék azzal a cbr125-el még az enyémet is felborítottad mert nem ért le róla a lábad!
Legalább a lába érjen a lábtartora
Vigyázzunk magunkra.
Én jövöhétvégén megyek arra de csak szerpenitinen ~2500km
Sasfészek meg társai.
Busád van ne panaszkodj!
Na pá, jo8!
És még villanyszerelő is vagyok
Arrafelé így élnek a villanyászok.
Bakker az azért nem olyan macerás
5-ös Bimmer. . .
Persze, engem sem! Nem is azért örülök.............
Nekem nem szabad, de engem ez nem érdekel
Neked még igen!
Olyat is lehet?
Milyen autóra fogsz ülni?
Aljas-aljas de nagyon jóóóóóóóóóó
Akkor mi most hülyék vagyunk Milka?
A barátom barátjának elvették a jogsiját kint, csak kisegíteni megyek, mert sajnos éppen ráérek. B.szhatom az okosságot, ha nincs a környéken semmi, ahol okoskodhatnék. Nem öröm ez, hidd el. De mindennek van haszna is, legalább ragad rám egy kis német nyelvtudás, meg világot látok, meg ilyesmi.
Megvoltam gyözödve arrol,hogy te egy okos ember vagy!

Legalábbis okosabb annál,hogy soförködj!
Milyen aljas dolog motorral becsajozni...