Szia!
Ha Peti úgy dönt hogy nem kell neki,engem érdekelnének a dobok.
Kíváncsi lennék,mennyivel hangosabb a gyárinál,illetve ténylegesen mennyit veszít alul a nyomatékból vele a gép...
Egyáltalán nem sürgős a dolog,ha majd úgy áll a helyzet üzennél?
Köszi
Egyébként alul a közepén van egy "lik", abba pont belemegy asszem a 20x30 vagy a 20x40-es zártszelvény. Ha bontóban jársz, szerezz be egy trapézemelőt, ha azt rárögzíted egy darab ilyen zártszelvényre, akkor tudod vele emelni az elejét az olajteknőnél fogva. Nem árt egyébként az a zártszelvény darab előre amúgy sem, mert ha bent van, akkor nem tudod még véletlenül sem lelökni a motort az emelőről előre felé. Ha még bedugsz a másik oldalra is kitámasztó láb gyanánt egy 35x35-ös zártszelvényt, akkor gyakorlatilag felboríthatatlan lesz.
Reggel még volt bennem egy kis para, mivel már vagy 2-3 éve készítettem el ezt a darabot és van benne egy kis konstrukció módosítás, lényegében elhagytam egy merevítőt belőle, de már nem emlékeztem rá, hogy kiszámoltam-e, hogy bírja-e. Na reggel elkezdtem kiszámolni, aztán levert a víz, mert az jött ki végeredményül, hogy csak 187kg-ot bír felemelni, aztán rájöttem, hogy rosszul számoltam, aztán kijött, hogy kibír majd egy tonnát, persze valójában kevesebbet a hegesztés miatt :-)
Ja, és szívesen! Ha tudok segíteni valamiben, csak szólj, én is köszönöm, amit eddig segítettél nekem!
Pár hét múlva, ha megint jön a jóidő, meg akarom látogatni nagymamámat Nyírbátorban mocival. Majd összefuthatnánk valahol.
Szia Hayalány!
Rég láttalak!
Miújság veled?
Gyerkőc keze?