Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönet! De akkor mitől lehet még a rángatás?
NGK CR9E nekem anno a kocsim rángatott, mikor elhasználtak voltak a gyertyák. A motorom inkább melegen nehezen indul, ha már sz@rok a gyertyák. 12000 kilométerenként kellene cserélni a manual szerint.
Gumipók Debrecenben. Ha érdekel szólj, megadom az elérheőségét. Nekem ő szokta barkácsolni a motoromat. Persze csak a nagyobb dolgokat viszem hozzá, mert az olajat, szűrőket, gyertyát, ilyesmiket én is ki tudom cserélni.
Ja és gyertyától lehet olyan baja, hogy egyenetlen az alapjárat és alacsony fordulaton néha rángat egy kicsit? Tudtok esetleg valami megbízható szerelőt Hajdúszoboszló környékén?
Hy!
Milyen gyertyát használtok a Busákba?
Úgy néz ki a képen mint egy nagy hamburger...
Elöbb találjuk meg a hibás alkatrészt, és aztán gondolkodhatunk, hogy mi okozta a hibát...
Jó lenne a computeremet berakni egy másik motorba, hogy tudjuk az hibásodott meg, vagy valami más...
Ati bennem is felmerült gondolat szintjén, hogy a xenon tönkre tehet bármilyen gyári elektronikát, de én ezt nem tartom valószínűnek...
Jó reggelt! lehet már örülni nemsokára a k8 utáni Busa tulajoknak is. jön az új beetlebag. ehun-e!
Az áramfelvétele kisebb a pilácsnak
Semmit elfelejtettem hogy nem lambdás
Csaó! Nem vólt vele semmi baj. Viszont amikor a nixon lámpát felnyomom, akkor 1 kicsit megakasztya a mocit! Valószinü, hogy a nagy áramfelvétel miatt! Lehet, hogy ez nem tesz jót a compjúternek?
Szia!
Neked nem rendetlenkedett a motor?
Köszönöm Zozi!
Banyeg ezt lehet hogy majd' egy évvel ezelőtt láttam már tök véletlenül?
Nagyon nagy!
Íme a legelső vidijeim egyike!
http://www.youtube.com/watch?v...
Üdv mindenkinek! Igen az enyémben is van!
Rakott már valaki elsőszériás(nem lambdaszondás) busába Gypro fokozatkijelzőt?
Megvárom mit mond majd Menyus...
Nagyon remélem, hogy kiokoskodnak nekem valami megoldást.
Egyszerűen tanácsalan vagyok, hogy mi lehet a gond, csak a computerre tudok gondolni, de én nem vagyok szakértő.
Biri nem értelek, mit cserélünk át?
Kiprobálja a computert azt elszáll mint a zászló mert át van írva
Majd kiderül
Na neeeeeeeeeeeeeeee!Drukkolok! Csak egyszerűbb lehet a problema!?