Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szasztok!ki volt tegnap aszodon egy uj fekete szürke busával?
...hát nem mocival mentem dolgozni?
Már megint szakadó esőben gurultam haza...Tegnap mertem ki az iszapból,erre... Rohadtul fogy a samponom.

Menyus,erre a szösszenetre azt hinném első blikkre hogy Királyvicc volt a Superbike Magazinban... Beszarás!
Teljesen igazat adok az elöttem solóknak, a motorozás egy filling amit aki bele van szerlmesedve nem tud nélkülözni, én pár hete usztam meg egy elég komoly ütközést, és már alig várom hogy ismét felüljek a vasra, és nem tud érdekelni senki véleménye hogy ez volt a második szülinapom. Nem nem a motorozás jó dolog, ésszel kell csinálni, de néha akkor is beütnek a bakik. az egészben az a sajnálatos, hogy nem az én hibám volt, és lehet ha a saját baromságom miatt töröm össze a vasat akkor abbahagyom, de ez nem valoszinü tanultam ovatosabb leszek, de a motor az marad és a motorozás fillingje is. ennyit akartam hozzáfüzni, széles utakat és jó időt minden motoros társamnak
Ja és félreértés ne essék...épelméjű ember nem kockáztatja az életét...Természetesen a motorozás mint olyan alapból magasabb kockázat, mint a biciklizés...de akkor mit mondjanak a tetőfedők? Vagy az alpinisták.... Vagy a bányászok...vagy a búvárok....vagy a kommandósok....vagy...vagy....
Porsche...Ferrari...Lamborghini....SLMerci...Audi R8...Hayabusa...stb...akkor ezek és hasonszőrű társaik gyártásával véleményed szerint le kellene állni? Mert mindegyikben lehet nagy kockázat az életünket illetően? Alapvetően elsősorban minden azon a 15cm-en múlik ami a két füled között van...a többi...a többit azt most hagyjuk....
jajjj, ez durva volt. :)
üdv
Tisztelt Bander!
....megpróbálok segíteni!
Szerelemnek hívják ezt!Nem motorfüggő,nem a motor számít,hanem az ember aki rajta ül!Kinek mi tetszik,ki-mit szeret!
Úgy nagyjából ennyi!
Gyanítom, hogy megoldod!
Most rongyolok melózni, de majd hívlak!
Pusza.
nagyon jó volt, rommá vagyok égve de most megérte Joci 3. lett de lesz ez még jobb is rakat pólót hoztam majdnem minden fajta van mindenből, csak tudnám hogy viszem vissza az SV-vel
Szia Anya.
Nézz át az XX-esekhő. Bizniced van kilátásban!
Milyen volt, a tegnap? Megérte?
És mikor mehetek, az öregekkel?
sziaaaaaaaaaaaaaa
És persze, sziasztok öngyilkos őrültek!
Kemény vagy ecsém! Üres adatlappal így belekérdezni, és milyen okosan........
Otthon minden rendben van?
Szevasztok
Lenne egy kevésbé műszaki kérdésem- mi az a hang ami arra késztet titeket, hogy ilyen motorokat vagyetek. Nekem megmondom őszintén soha nem volt modern motorom, de amik eddíg megfordultak a kezem alatt, simán meg tudtam volna halni velük, simán előztem a tötyögőket, de aki 160-nal megy azt mi értelme előzgetni?
Akárhányszor elmegy mellettem valamelyik sorstársatok, maximum a parkolóból való kiguruláskor van annyi időm hogy megnézzem legalább a hátulját. Miért kockáztatjátok mindennap az életeteket? és ha válaszra méltattok ne az legyen, hogy próbáld ki és megtudod. Üdv bander
Most csacsogok a Belga Tesókkal!Feldobtam a labdát nekik,hogy meghívnánk Őket 2-3 napra,és utána mi látogatnánk meg Őket Belgiumba!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá.... ...és szőke is volt ráadásul?
Hááááát nincs
Akkor marad a CITA
Nincs valami meleg....
Gondoltam, bearanyozom a Ti napotokat is az alábbi kis történettel,
amely az egyik ismerősömmel történt, és megosztotta velem:
Időpont: április 19 délelőtt
Helyszín: Budapest, Egér út, Shell kút

Elvittem az autót szerelőhöz, h nézzék át, megnéztük a kerekeket is ...stb.
Jövök visszafelé, gondoltam le is mosom, meg kap egy tank üzemanyagot
Állok a sorban a kútnál, jön egy kislány, valami kikent kifent
cabrióval, előttem áll a sorban a pénztárnál, látszólag valamilyen
okból zaklatott, de én nem nagyon voltam képben a kábulattól, amit a
parfümje okozott, amit biztos egy dézsából magára borított
Szóval jön ő a kutashoz:
* Csaj: hali, egy autópálya matricát lécci
* Kutas: milyet?
* Csaj: ccc nem tom. hány napos van?
* Kutas: ilyen-meg ilyen.
* Csaj: Ilyen jó lesz.
* Kutas: ok, rendszám?
* Csaj: Most szívatsz?
* Kutas: nem, ha pályamatricát akarsz venni, nekem kell a rendszám
* erre ő: Jól van, de erre még lehet hogy rábasztok ( bocs a
szavakért, de ezt mondta a kislány ) és kirohant

Nézzük a kutassal, hogy mit csinál, mert eltűnt a kocsija mögött

3 perc múlva b***i, visszajött, letette a hátsó rendszámtábláját az
asztalra, és közölte a pultossal, h ilyen még vele nem történt, letört
a körme, és a barátja már úton van, mert nem tud így vezetni miféle
eljárás ez?

Kutas: nem kellett volna behozni,, elég lett volna ha bemondod

Erre a csaj: "úúú igen,?"

jött is a csaj pasija pár perc múlva egy jó nagy mercivel, bement,
megkérdezte mi történt, elmondták neki, és a kutassal egymást
támogatták a röhögéstől,

jó fej volt
De veszprémben süt a nap
Morgen Freeman!
Zuglóban is pötyög...
üdv újra emberek

ez az elmúlt 2 napi kunmadaras igen vicces v t de megérte volt minden, forgószél ami elvitte a sátrakat, leégés, éjjel 5fokban sátorban alvás, de igazán jó volt