Jolvanna
Tegnap nem jutottam semmire már este csak telifüstöltem a műhelyt és megfájdult a fejünk
Aztán ma nagyrevizió.Adatok értékek felkutatása , leszed ,kipucc, mosás, kis bindzsike.A szint beállítva 15mm-re ahogy írják az okosok. Az alapjárati fuvoka sunyin el volt dugulva ugy ,hogy át lehetett látni és amikor gázt adtál akkor a dugulás feletti részbe szívta a benyát és fél percig jó volt aztán megint elszegényedett a keverék.
De kirobbantottam a helyéröl a kis genyát és most király
Nem tettem bele riasztót, csak egy xenon szettet, amit Te adtál el nekem, lehet az a hibás!
Én nagyon úgy érzem, hogy a gypro vágta haza a computer injektor vezérlőrészét.
Hol tud farsot szívni?
Van valami gumi az injektor, és a henger között?
Vagy a vákumcsöveken?
Lehet ez esetleg computer probléma?
Ez akkor kezdődött, amikor beraktam a fokozatkijelzőt, most már kikötöttem, de lehet, hogy meghibásodott a computer?
Menyus, leszedtem egyenként, az összes szenzort, és megnéztem, hogy rögtön kiírta a hibakódját, ezért gondolom azt, hogy a szenzorok jol működnek..
Leszedtema légszűrőt, és átnéztem minden gumicsövet, és azok is helyükön voltak.
Nem értem miért csinálja.
A gyujtótrafó okozhat ilyet?
Ha az meghibásodik, akkor nem tud hibakód kiírni, mert azt nem érzékeli ugye?
Benzinpumpa szerintem nyom eleget, mert magasabb fordulaton is megy a motor...
Üresben sem lehet felpörgetni szépen, dadog, csattog 4000 furdulatig, ha ezt eléri, akkor meg szépen felpörög.....
Már kikötöttem a Gyprot, de úgy néz ki hogy maradandóan károsodott a computer, de még az is lehet, hogy teljesen más a baja...
Tegnap nem jutottam semmire már este csak telifüstöltem a műhelyt és megfájdult a fejünk
Aztán ma nagyrevizió.Adatok értékek felkutatása , leszed ,kipucc, mosás, kis bindzsike.A szint beállítva 15mm-re ahogy írják az okosok. Az alapjárati fuvoka sunyin el volt dugulva ugy ,hogy át lehetett látni és amikor gázt adtál akkor a dugulás feletti részbe szívta a benyát és fél percig jó volt aztán megint elszegényedett a keverék.
De kirobbantottam a helyéröl a kis genyát és most király
Ati!Mizu?
Kezed-lábad-moci?
Nem adtál választ
Majd leviszlek a pincédbe és egyből igent mondasz
Nálam van az egyik computer...........
Zoli Kössd ki a picsába a gprot és proba
A kezem már jól van a moci sajnos még nem és egy jó darabig nem is lesz sajnos
Nekem csak lambda szondás van
Van esetleg elsőszériás busába való computered?
A trafóra lehet hogy szükségem lenne.
Én nagyon úgy érzem, hogy a gypro vágta haza a computer injektor vezérlőrészét.
Van valami gumi az injektor, és a henger között?
Vagy a vákumcsöveken?
Lehet ez esetleg computer probléma?
Ez akkor kezdődött, amikor beraktam a fokozatkijelzőt, most már kikötöttem, de lehet, hogy meghibásodott a computer?
Csak azt látja,hogy csatlakoztatva van e
De ilyet akkor csinál,ha farsot szív valahol
Leszedtema légszűrőt, és átnéztem minden gumicsövet, és azok is helyükön voltak.
Nem értem miért csinálja.
A gyujtótrafó okozhat ilyet?
Ha az meghibásodik, akkor nem tud hibakód kiírni, mert azt nem érzékeli ugye?
Üresben sem lehet felpörgetni szépen, dadog, csattog 4000 furdulatig, ha ezt eléri, akkor meg szépen felpörög.....
Köszi a számot...