Köszönöm! Bár nem úgy néz ki mint a motoron, de így talán be tudja azonosítani a festékboltos. Ilyet akarok mióta megláttam, majdnem Busa lett a Béka helyett ezért.
Érdeklődnék, hogy nem tudnátok-e megmondani a szinkódját a tavalyi narancs vagy rézvörösnek mint amilyen Andrew gépe is. Vagy ha valakinek volna olyan szinü darabja amit kölcsönadna beazonosítás miatt.
A temporol irnék,mivel ez az utobbi idöben állandoan konfliktus forrása volt!
Városon kivül 150km(+/-10Km)városon belül 70km!
Ezt kérem mindenki vegye tudomásul,mivel senkirese fogunk várni,a sebesség miatt!
1)Milka+Milkáné
2)Mister+Misterné
3)Menya
+Gabyca
4)Fiveurban tavaly sem volt nyitva a lángosos
5)Herci + Andi
6)Zorró
7)
8)Andrew + Lívi
9)Atix 83
10) Hubi + Ani
11)Gábor XX
12) ZoliCBR ha elkészül a addig a gépem...
13) Fazer1000+ élete értelme! basszameg akkor is szerencsés vagyok ......
14)Robotos+Né
Ma még csak fiút fogsz látni nálunk Holnap leszünk ketten csajok bár én csak mint átmenő forgalom mert nincs akkora vevőroham, hogy kelljen mit tudsz te ilyen titkosba, hogy befolyásolhatod az árat?
Na majd Én meghesszölöm azt a standot. Ha szóltál volna, lehet tudtam volna segíteni kicsit, az ár lefaragásában, Te lány!
Lehet kinézek ma is, a lányokat még nem láttam!
Köszi Mara!
De nekem így nem nagyon éri meg! Oda- vissza 350 kilcsi+belépő! Amúgy is csak egy kemény protit akarok a kabátba, azt meg meg is tudom rendelni!
Csak azt a ZZR láthattam volna! Tapizás, ráülés meg ilyenek!
Na jó, a Busára is ráültem volna!
Én csatlakoznék Zorro-hoz tavaly is giga gagyi volt a kiállítás. Kevés kiállító kurva drága belépő.... mármint a látni valóhoz képest. Én személy szerint bojkottálom és diszqualifikálom magam. 6 liter benyát kapok a belépő áráért és 100 km ig élvezkedem
Nem hogy a kawasaki, de még a bmw sincs kinnt és azért ezek elég tőkeerős cégek!
A ruhák sincsenek annyira leárazva, mint tavaj. Például tavaj az ötven rongyos bukót vettem (nem vicc) 18e-ért, míg most ugyanaz a bukó ugyanott 30e-volt!
Gábor!
Daniese ruhát nem is láttam, azt hiszem a superzone-nál sem...
De igazság szerint a megmondója olvassa ezt a fórumot, igaz?
Rh-Lacke color code - BLACK YAY - pearl nebular black
Rh-Lacke color code - ORANGE YME - candy max orange
http://www.colorrite.com/matri...
Ez a menet még áll minden résztvevőnek?
Kitalálltuk,hogy 03.15.-én csinálljunk egy évadnyito gurulást!
Természetesen csakis akkor ha joidö lessz!Mondjuk15-16-fok,napsütés!
Talállkahely:Budaö
rs Agip kut(kifelé menö oldalon) 10.00-kor!
utvonal:
Budaörs-Velence( 70-es uton) Velencén lángosoznánk ha nyitva találljuk.Onnan Sz.Fehérvár-Bicske-és haza!
A temporol irnék,mivel ez az utobbi idöben állandoan konfliktus forrása volt!
Városon kivül 150km(+/-10Km)városon belül 70km!
Ezt kérem mindenki vegye tudomásul,mivel senkirese fogunk várni,a sebesség miatt!
1)Milka+Milkáné
2)Mister+Misterné
3)Menya
+Gabyca
4)Fiveurban tavaly sem volt nyitva a lángosos
5)Herci + Andi
6)Zorró
7)
8)Andrew + Lívi
9)Atix 83
10) Hubi + Ani
11)Gábor XX
12) ZoliCBR ha elkészül a addig a gépem...
13) Fazer1000+ élete értelme! basszameg akkor is szerencsés vagyok ......
14)Robotos+Né
Lehet kinézek ma is, a lányokat még nem láttam!
De nekem így nem nagyon éri meg! Oda- vissza 350 kilcsi+belépő! Amúgy is csak egy kemény protit akarok a kabátba, azt meg meg is tudom rendelni!
Csak azt a ZZR láthattam volna!
Na jó, a Busára is ráültem volna!
Én csatlakoznék Zorro-hoz tavaly is giga gagyi volt a kiállítás. Kevés kiállító kurva drága belépő.... mármint a látni valóhoz képest. Én személy szerint bojkottálom és diszqualifikálom magam. 6 liter benyát kapok a belépő áráért és 100 km ig élvezkedem
A ruhák sincsenek annyira leárazva, mint tavaj. Például tavaj az ötven rongyos bukót vettem (nem vicc) 18e-ért, míg most ugyanaz a bukó ugyanott 30e-volt!
Gábor!
Daniese ruhát nem is láttam, azt hiszem a superzone-nál sem...
De igazság szerint a megmondója olvassa ezt a fórumot, igaz?
Ha gondolod hivatkozz rám
Pedig direkt azé mentem volna! (zzr1400)
És a ruházat meg a kiegészítők sincsenek annyira leértékelve?