Erre a verzióra 2 lehetőségem van:
1, vállalom az időjárás által diktált Földi Éghajlatot eme időszakban!
2,Marad a megszokott,lapos, téli estéken begyakorolt fürdőkádas szimuláció...amikor bőrruhába,bukóba,csizmába,kesztyűbe beöltözve egy hősugárzó felemelő háttértámogatása mellett vállalom a hideg-meleg zuhany váltakozásait,mellette vállalva a víz betőrési kockázatot is/merthogy a fürdőkád dugó ilyenkor "OFF"-ra van állítva,gyakorlom az ellenkormányzásos,bedőlős kanyarbevételt,valamint ismerkedem a féktávok hatásával az emberi szervezetre,néhány dobozos sör ihlette lendülettel,és önbizalommal! . . .
Megtudná mondani nekem valaki, hogy az első ülés, gyárilag hogyan van felfogatva?
Nekem az a bajom, hogy a ledörzsölte az ülés alsórésze a fényezést a tankon...
Alul van egy lemez amit ilyen gumibako(vagy micsoda) fognak közre, de ugy latom , hogy négy csavar fogja a két lemezt, de viszont csak egy-egy gumibak van, és nagyon mozog az a lemez amit a vázhoz rögzit egy csavar.
Lehet, hogy négy guminak kéne ott lenni?
Hmm,persze,ez biztosan készletkisöprő céllal ennyi...
Bár az új R1 közel négymillás árához képest szinte ajándék ez is...Főleg,ha lesz kóbászzsír-metál színkóddal a 09' -es évjárat is!
Nem....most beszéltem Busacsabival.....tényleg igaz ez a horror ár....
Tehát azt mondod Kavicsos Barátom,hogy ó-árány?
Én indulok is!Írtam néhány "Tartozom Neked !"cédulát,csak az összeget kell odaírnom.......
1, vállalom az időjárás által diktált Földi Éghajlatot eme időszakban!
2,Marad a megszokott,lapos, téli estéken begyakorolt fürdőkádas szimuláció...amikor bőrruhába,bukóba,csizmába,kesztyűbe beöltözve egy hősugárzó felemelő háttértámogatása mellett vállalom a hideg-meleg zuhany váltakozásait,mellette vállalva a víz betőrési kockázatot is/merthogy a fürdőkád dugó ilyenkor "OFF"-ra van állítva,gyakorlom az ellenkormányzásos,bedőlős kanyarbevételt,valamint ismerkedem a féktávok hatásával az emberi szervezetre,néhány dobozos sör ihlette lendülettel,és önbizalommal! . . .