Ősemberek állnak a hegyoldalban egy patak közelében és nézik, ahogy az ősasszonyok a patakban mosnak.
Egyszer csak egy nagy szikla gurul le a hegyről és agyonüti az egyik asszonyt.
Az egyik ősember megszólal:
- A francba! Ebben az évben már a második mosógépemet teszi tönkre a vízkő...
Olyan szinten lehangoló, szar volt, hogy hihetetlen...
nem ér 1600-at a beugró!
pl. kawasaki ki se jött kiállítani, és még jópáran...válság...
sok kiállítóval, cégvezetővel, tulajdonossal beszéltem mindenki el van keseredve...
Tudom, hogy mennyipénz berendezni egy lakást, sőt még azt is tudom, hogy mennyi azt elötte felujjítani....
Örülök, hogy végül nem adtad el, már rengeteget költöttél arra a motorra, remélem, hogy már hűséges paripád lesz!
Vasárnap remélem szép idő lesz, és akkor megyünk....
én azt úgy oldottam meg, hogy kikötöttem az oldalsztender kapcsolóját, egyesben oldalstenderen megdöntöm a motort, és csak fújni kell, forgatja a kereket alapjáraton :-)
már csak addig van rajta, míg össze nem áll teljesen. majd akkor csinálok egy olyan emelőt, ami a lengővilla tengelyénél emel. de amúgy nagyon jó láncot fujkálni útközben...
Felesleges kérdéseket megelőzve 15ezer magyar pénz az ára postázva utánvéttel. Ha hátsó sárvédőre gondolsz, a motoromon levőt eladnám szintén 15-ért. (teljesen egyedi karbon)
Szia Zo,
Az a helyzet, hogy engem is megcsapott a gazd. válság szele kissé ráadásul költözés előtt vagyok egy új lakásba ahol semmi nincs. Szerinted mennyi egy lakást alaphangon berendezni csak a legszükségesebbekkel? Így került fel a vas. De aztán arra gondoltam hogy sokakkal ellentétben az enyém a lovam és nem valami hivatalos köcsögé így inkább megtartom mégha kevesebbet is ücsörgök rajta. Aztán legfeljebb eszem a küszöböt.
Ráadásul ma elment a töltésem egy része így megint kiadás elé nézek. pár hónap és minden vacsi új lesz a vason.
ha szerencsém van akkor hétvégén veletek tudok tartani ha nem akko meg megyek az intenzívre mert bizti tökön bököm magam.
Tegnap kivittem driftelni egyet a városba és ráragadtam annyira gut vót.
Egyébként okos ötlet.Pl.egy öntapadós gyári vázvédőhöz képest(meg talán amúgy is) filléres dolog,és téged is megmentett már ezek szerint némi plusz pénzmag elköltésétől.
Egyszer csak egy nagy szikla gurul le a hegyről és agyonüti az egyik asszonyt.
Az egyik ősember megszólal:
- A francba! Ebben az évben már a második mosógépemet teszi tönkre a vízkő...