Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

semmi jó de tartom magam erősen jó lenne már eljutni valami programra veletek, végre látnék értelmes embereket is
Csóka!Mizu Veled?
amúgy meg jó lenne már látni benneteket
gondolkodtam. kicsi vagyok még ez eddig se volt kérdés, de marad mert most kb csőd lenne megválni tőle, erőre bőven elég, kap egy pár apróságot és szerintem marad még kb 3 évet ha szét nem hullik, majd utána jöhet valami NAGY vökettő, ha addig meg nem jön az eszem
Jut eszembe!

Nem arrol volt szo,hogy csere!?
és most még kap szééééép dolgokat tavasszal ha minden jól megy szeretem a kis dögöt a blokk jelenleg szerintem csak vöben van jól beszerelve de persze ezt csak csendbehalkancincogva mertem mondani ÉLJEN A SORNÉGY
szép emlék, szerettem is nagyon!
a tied is jól néz ki
na igen
Uuuuuuuuuuuuu!

Látom alakul a szerelem!
Bors-rol is eszembe jut valami!

De hadjuk!Sokkkkk lessz mára!
még most nézem, hogy SV-d volt
okés, akkor már kezdem fogni az adást
ami meg nincs a pincébe, arra meg ott a "kicsi a bors, de vannak barátai" elv
A gumik?!

Mégha csak gumi lenne ott!De ha lenne egy kis idöm(no meg Marának)sok szép mindent tudnánk ott alkotni!Pontosabban motort!Annyi ott az alkatrész!Ha valamit nem tudsz beszerezni,csak hivd Marát!Lemegy a félhomályos pincéjébe(persze kisérettel,mert ugy olyan izgis),és bizton álithatom,hogy ott lessz az amit keresel!
régi és különleges
Több rétegű.. középen keményebb szélén puhább. De ami szerintem kurvára a legfontosabb: NINCS középen minta, merhtát ugy az fogy a legjobban. nekem ez volt a legfontosabb hogy az útszéli szerv ne tudjon baszakodni a mintamélység miatt.
Ehhez elöbb találkoznod kéne Marával!

a mienk már régi szerelem!
Brumm...
A hátsón..
annyi a story, hogy nálam van egy titkos pince ahova főleg pasik mennek le és jönnek fel boldogan használtgumival majd fizetnek nekem és ezt a szomszéd néni igen furán szemlélte az elején ebből lett a titkos pince legendája
titkos pincébe van sejtelmes félhomály a lakásba van villany, de a gumik a pincében lapulnak .......
avassatok már be, kezdem elveszíteni a fonalat
imádlak

az úúúúr még nem ismer, szerintem azért akadt le csak a guminál
tyű, a billentyűt ezek szerint mégiscsak látja valahogy