gondolkodtam. kicsi vagyok még ez eddig se volt kérdés, de marad mert most kb csőd lenne megválni tőle, erőre bőven elég, kap egy pár apróságot és szerintem marad még kb 3 évet ha szét nem hullik, majd utána jöhet valami NAGY vökettő, ha addig meg nem jön az eszem
és most még kap szééééép dolgokat tavasszal ha minden jól megy szeretem a kis dögöt a blokk jelenleg szerintem csak vöben van jól beszerelve de persze ezt csak csendbehalkancincogva mertem mondani ÉLJEN A SORNÉGY
Mégha csak gumi lenne ott!De ha lenne egy kis idöm(no meg Marának)sok szép mindent tudnánk ott alkotni!Pontosabban motort!Annyi ott az alkatrész!Ha valamit nem tudsz beszerezni,csak hivd Marát!Lemegy a félhomályos pincéjébe(persze kisérettel,mert ugy olyan izgis),és bizton álithatom,hogy ott lessz az amit keresel!
Több rétegű.. középen keményebb szélén puhább. De ami szerintem kurvára a legfontosabb: NINCS középen minta, merhtát ugy az fogy a legjobban. nekem ez volt a legfontosabb hogy az útszéli szerv ne tudjon baszakodni a mintamélység miatt.
annyi a story, hogy nálam van egy titkos pince ahova főleg pasik mennek le és jönnek fel boldogan használtgumival majd fizetnek nekem és ezt a szomszéd néni igen furán szemlélte az elején ebből lett a titkos pince legendája
Nem arrol volt szo,hogy csere!?
a tied is jól néz ki
Látom alakul a szerelem!
De hadjuk!Sokkkkk lessz mára!
Mégha csak gumi lenne ott!De ha lenne egy kis idöm(no meg Marának)sok szép mindent tudnánk ott alkotni!Pontosabban motort!Annyi ott az alkatrész!Ha valamit nem tudsz beszerezni,csak hivd Marát!Lemegy a félhomályos pincéjébe(persze kisérettel,mert ugy olyan izgis),és bizton álithatom,hogy ott lessz az amit keresel!
a mienk már régi szerelem!
A hátsón..
az úúúúr még nem ismer, szerintem azért akadt le csak a guminál