szép jó estét!
ha hinni lehet az előrejelzésnek akkor vasárnap elvileg nem lesz csapadék, napos lesz az ég, mivel felhő sem nagyon lesz + szél is alig. így lesz kb ~8-9 C + amit érzel a napsütés miatt
bár ennyire előre úgysem lehet tuti pontosat jósolni, de mi a windguru.cz alapján szoktunk ilyeneket nézelődni (siklóernyőhöz sokkal pontosabb kell mint motorhoz), mert sokkal jobban eltalálják még mo-ra is, mint a helyiek.
ez a hőmérséklet nekünk már okés egy gurulásra, de más is kimerszkedik ilyen időben?!
csak alapvetően nem tudom, hogy a csapat mennyire fázós és így milyen esélye van a hétvégének
nézzétek el a tudatlanságom, új vagyok még
Áááááááá,én nem merek.....
ha hinni lehet az előrejelzésnek akkor vasárnap elvileg nem lesz csapadék, napos lesz az ég, mivel felhő sem nagyon lesz + szél is alig. így lesz kb ~8-9 C + amit érzel a napsütés miatt
bár ennyire előre úgysem lehet tuti pontosat jósolni, de mi a windguru.cz alapján szoktunk ilyeneket nézelődni (siklóernyőhöz sokkal pontosabb kell mint motorhoz), mert sokkal jobban eltalálják még mo-ra is, mint a helyiek.
ez a hőmérséklet nekünk már okés egy gurulásra, de más is kimerszkedik ilyen időben?!
De majd bepótoljuk!
Egy kis ízelítő a Leovice-től!Nekem ez van!
http://www.youtube.com/watch?v...
Hogy megy sorod?
Elvonási tünetek?
Minek neked teli hütö?A melohelyeden egész nap,csak fözöl-eszel,fözöl-eszel,no meg fözöl .......
"not have more diference for the normal muffler to R-77..
in sound..."
Valszeg halláskárosult.
Nem mondom, hogy nem lehetne hangosabb, de azér....
Rendben a VAS?
Zmenyus megkaptad a csomagot?