Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok, akkor eddig ez viszi a prímet, thx
Hagyd már ezt a gumi témát!

Hát nem olvastad!NINCS NÁLA VILLANY!
Indultam!
kb 5-6 ezer km nekem legalábbis
bocsi, szóval a road 2CT-re gondoltam, csak már kicsit fáradok

párban állapotfüggően olyan 34 és 50 között. 50ért szokott menni a kb 200 km-t futott. nálam főleg használt gumik vannak jó áron. újban nem vagyok a legjobb
mármint busára power 2ct, road 2ct helyett, nem?
nálatok mennyiért lehet hozzájutni? küldheted a választ a felhasználónevem @freemail.hu -ra is.

pilot power 2ct futásteljesítmény infói vannak valakinek?
MÉG most sincs
titkos pince,titkos pince!

Majd ha megenst nemlessz világitás!no akkor szoljál!
diablo strada-ról elég ellentmondó teszteket láttam, de azért még utánajárok...
akkor én megnézném a többkomponenseseket főleg, mert eddig csak jó visszhangok voltak. tettem már fel MT-01-re és a srác nagyon hajtja de már csak road 2CT-t visz, bulldogon szintén, busára is vittek és szeretik. a sport guma hamar el fog fogyni, de tény, hogy mindenhol tapad. de ez kb egy jó köztes megoldás szerintem.
hát az elvárások egyszerűek és nyilván egyik igény üti a másikat de kb:
- ne kopjon gyorsan, sportos túrás (nem vadállat) használat mellett lehetőleg ne kelljen 6e alatt cserélni
- tapadjon jól

amúgy legtöbbet két személlyel utazok, szeretek kanyarogni és hidegben is elég sokat motorozok, bár ha most veszek vmit, az biztos nem éri meg a telet, még ha 15e-t megy el akkor sem
első vagy hátsó keréken? mert azért az nem mindegy :-)))
szerintem totál ízlésfüggő. van aki mindig Mez M1et visz tőlem busára és imádja, még ha gyorsan kopik is, de sokan szeretik a 2CT. kb hasonló kategória a BT16 is, jól tapad kanyarba de mégse kopik olyan hamar. azt kell eldöntened mit vársz a gumitól és úgy választani. szerintem de én nem értek hozzá
Szia,
Én Prelli diablo strada-ra szavazok. Ma 10 milit hagytam a szélén kanyarban... és nincs is túl jó idő.
Estét

Van egy pár szép állapotú BT16om ha érdekel valakit, 120 meg 190 titkospince rulz.............................
Gyertyacsere ősszel volt 12000-es szervíznél! + akkor elvileg ránéztek a légszűrőre is.
szép jó estét mindenkinek!

jelenleg ~5660km van a gépemben. egyrészről viszem 6e szervízbe, másrészről lassan gumit kell intéznem, mert a gyárinál már látszik, h jó esetben max még 2e km és vége, ennyi pedig jó időben hipp-hopp összejön...

hát igen, 2008 okt. végén vettem, azóta szinte csak hidegben mentem, szóval nem volt agyon nyúzva a guma.

jelenleg pilot power 2 ct -vel szemezgetek, van valami jóárasított beszerzési lehetőség vagy a gumibárónál nincs jobb?

tudom, kérdeztem is már, de mire megtalálom beleőszülök, szóval milyen egyéb ajánlások vannak gumira?
Ennyit a márkaszervíz hozzáértéséről. a sportszűrő, ha elkoszolódik, jobban beengedi a koszt is, az áteresztő képessége meg nem változik számottevően, ellentétben a papírszűrővel.
Esetleg még egy gyertyacserét is megérdemelne.
szelephézag állítás, szinkronizálás. A sportszűrőt meg 1500-anként pucold, vagy vegyél bele gyárit, mert kinyírhatja a blokkot(mint nekem). A bal oldali markolaton meg a szivató van, mégha azt is csinálja, amit leírtál.
Üdv Mindenkinek!
A következő problémám lenne:
16 000 -van a gépben és leesett az alapjáratom... Egy márkaszervízben rákérdeztem, hogy mi lehet az oka, mire azt a választ kaptam, hogy valószínűleg elkoszolódott a légszűrőm, ez okozhatja a jelenséget. Kitisztítottam (K&N mosható szűrő van benne, ezzel vettem, kifejezetten ehhez való légszűrő tisztító cuccal mostam ki), de a hiba nem szűnt meg!
A tank alatt az alapjáratot feljebb tudtam állítani, viszont így már nem funkcionál a bal markolat melletti alapjárat állító kar.
Várnám a javaslatokat a probléma megoldására!
Előre is kösz mindenkinek!
Rocky hogy öregszik!
Tisztelet Mindenkinek!
Kedves Gábor.
Csak gratulálni tudok ehez a HÖSIES tettet hez
Pedig hideg volt de rendesen.
El is felejtettem mondani hogy cita volt az nap tisztára nem tudtam semmit nem az én napom volt.

Arra hogy mikor hozom ki a busát csak annyit tudok neked mondani :ha megmérem az aszfalt hőmérsékletét és +10cfok lesz vagy az felett biztos hogy kint leszek én is az alatt NEM

A videóért kár (biztos lefagyott,megfagyott )
de se baj majd legközelebb biztos sikerűl
majd lacházára gyere és láss csodát
5 orätol uton vagyok, nem aludtam el, mär megint Ecser!
félek, mindig bántol