Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak a fórumról ismertem ....
Őszinte résztvétem.
Köszönöm!
Boldog Nőnapot Kívánok Női mocis Forumozóknak!
mostanában tul sokat hallok a halálrol.sokan haltak meg fiatalon körülöttem.
Bárcsak én is tudnék mondani valami vigasztalót.....De sajnos magam is tudom,hogy ez az a fájdalom ami sohasem fog elmúlni.
De nem az hal meg akit eltemetnek,
hanem csak az akit elfelejtenek......
Fogadja mégegyszer mély együttérzésünket.
Bedő József.
hát nem is tudom mit mondjak..semmi okos nem jut az eszembe.igy ismeretlenül is le a kalappal egy ilyen ember előtt!én vallásos vagyok,és imádkozni fogok érte.lehet,ez nem jelent másoknak semmit,de én hiszem,hogy segit...
a kedves édesanyának,pedig mégegyszer őszinte részvétem.nagyon megérintett ez az eset..
A drága gyermekem két éve sulyos beteg. Bztunk a gyógyulásban, harcoltunk, küzdöttünk. Mindent kiprobáltunk, csodaszerek. Titkolta, szégellte a betegségét pedig nem tehetett rola. A rohadt daganat eluralkodott rajta és pont neki nem sikerült, aki életünk értelme volt. Miért nem én? Bár én mentem volna el! Olyan gyerek volt, aki az utolso napokban is nagyon gyengén bár simogatta a kezem, szeme csukva de jelezte hogy megakarja puszilni a kezem. Hálálkodott, pedig ez nekem anyai kötelességem volt. Ő rendkivüli Csodagyerek, a Királyok királya, aki ennyi szenvedést szótlanul kibirt. Királyi temetést érdemel. Aki olyanra gondol halálos ágyán habár bizott - de mégis megemlitette - el kellene adni a szerveit, hogy nekünk anyagi gondot ne okozzon, tudjuk szigetelni a házunkat és gondtalanul éljük tovább életünket. Imádom és nem birom nélküle. Soha nem bántott volna meg benünket.
És persze isten éltesse a Zoltánokat!
Egy édesanyának elveszíteni kedves szeretett gyermekét, ilyen fiatalon? Nem találok szavakat! Őszinte részvétet, erőt és kitartást az egész családnak, ismerősöknek, rokonoknak, motoros barátainak.
boldog nőnapot kivánok!
hali!mi történt a jeep sráccal?mondja már el valaki,mert én mindig le vagyok maradva...
azt tudom,hogy meghalt,de azt nem,hogy mi történt.őszinte részvétem a családjának!
Isten éltesse a Zoltánokat és boldog nőnapot minden hölgynek...ja és a Birinek!
Köszönöm szépen a megemlékezést, a résztvétnyilvánitásokat, azt hogy gyertyát gyujtottak emlékére. Sajnos a drága gyermekem nem száguldozott, bár tenné. Velünk lehetne, őrülten hiányzik.
Köszönjük!
Boldog nőnapot minden lán és nő ismerősömnek
Voltam
Kemény vagyok mint a fagyott kutyaláb
Sziasztok. Boldog Nő napot az illetékeseknek!
Te biri, voltál már kint? Betyár hideg van ám!
Délután jön valaki tekeregni 1-2 órat ?
Szép Jóóóóó napot Mindenkinek!
Minden Zoltánnak boldog névnapot kivánok!
A Csajoknak meg boldog Nőőőő napot !
ide is
Bratyeszt is kicsalhatnád
Meghívásunk van.....