Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Ez igen!
Irigyellek bennetek jó lehetett ma!
Itt meg esett az eső majdnem egész nap!
jók ezek a motoros csajok....
nem vasztem el,csak nincs otthon netem.mindjárt itt a szezon menya!én meg még csak addig jutottam,hogy megmüanyagoztattam a jobb oldali idomot...
Üdv Mindenkinek!

Mi is épségben megérkeztünk pár perce... Azért csak most, mert még a ház előtt kitaláltuk, h eltekerünk valamerre, úhogy egy gyors körrel még kávéztunk egyet dunakeszinél a komp kikötő közelében, aztán spuriztunk haza 1000el, mert mocskos ronda felhők kezdtek összeállni...

Örültünk, hogy összefutthattunk a csapattal és most már arcokat is tudunk társítani a nick nevekhez :) Jó a társaság!

Akkor márc 15-én újra csatlakoznánk! Reméljük jó időnk lesz!

Ja és jók a képek, még nem is láttuk magunkat az új gépen!
Köszi
Elveszett ember
hali!
SORRY! Mondom majd legközelebb...
Ockay!Drukkolunk majd!
Nincs mit, bárcsak jobb képek sikeredtek volna.......
Majd legközelebb...
A ráadás
Na ez is megvolt
Tolom össze a citás vidit!
Simán
Megreklamáljuk?
Jól elkenödtünk ott a szélén
Én lecseréltem, és a következő történt:
Az első pár kilométeren( kb 100-150) nem ment úgy a gép végsebességre a mutató keservesen kúszott fel 295-ig, azután egyszer csak megfickósodott és legalább olyan lett mint előtte!
Ebből én arra következtettem ,, hogy van egy bizonyos fokú önállítása.
Nyílván az lenne a legjobb ha be lenne állítva, sőt amit Fistván használ önállító modul az lenne az igazi, de az kiló felett van.
Frissen kaptuk!
Köszönöm Pici-R!
Szia Laci75!
Köszönöm..... ...én csak teszem a "dolgom"....
Te pedig MINDIG KÖZÉNK TARTOZOL!
Sziasztok!

Részvétem a családnak!

Bocsi de kérdezni szeretnék valamit.
Ha a gyári dobot leveszem és egy sportot szeretnék feltenni helyett, ( Hayabusa 2008) akkor az injektort utána kellene állítatni, ugye?
A multkor valaki feltett egy képet dugattyúkról amik egy olyan gépben voltak ahol ezt a gazdája elmulasztotta és nem nézett ki valami szépen.

Köszi a választ.
Őszinte részvétem!
Laci75! Igaz hogy Mister nevében nem írhatok, de Te még most is közénk tartozol!
Ismered a mottónk : NEM A MOTOR SZÁMÍT, HANEM AZ EMBER!
őőőőőőőőőőőőőőőrültek....pfff...
Ismeretlenül is együttérzünk a gyászolókkal!
Sziasztok.
Most néztem be ide a Sportmotorra és a videók között láttam meg Mr. videóját. Őszinte részvétem a családnak és a barátainak! Én nem ismertem Őt személyesen de itt a fórumon még emlékszem rá. Végignéztem a videót nem volt hosszú de nagyon elgondolkodtatott és elsírtam magam, nem egy férfias dolog de ez van. Ha egy motoros barátom halálhírét hallom mintha egy családtagot vesztenék el. Mr. gratulálok a videóidhoz egyre jobbak és mint látod hatásosak is. Te egy nagyon jó ember vagy és azt hiszem ezen a fórumon itt mindenki összetartotok jóban és rosszban is ez a mai világban nagyon nagy dolog!
Örülök, hogy megismerhettelek benneteket és, hogy közétek tartozhattam egy kis ideig.
Vigyázzatok magatokra és egymásra lassan itt a szezon széles utat és sok balesetmentes Km-t nektek.