Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó lett a film is.
Tisztelet Fistván!
Köszönöm....
Köszi! Akkor először is hívnám
Már ha segítenél az elérhetőségében!
Én Szolnoknak mennék a 4-esen!

az a rövidebb!
Irány Esztergom, majd Csunderlik Csaba beállítja a befecskendezést a dobokhoz, meg biztos van magyarázata a második problémára is. Hosszú távon nem egészséges nyitott dobokkal, beállított vezérlés nélkül közlekedni, beéghetnek a szelepek, kokszosodhat a dugattyú, meg ilyesmik. Itt egy kép az egyik kolléga huszonpárezer kilométert futott dugóiról, jól látszik, hogy tiszta trutyi az egész, mert nem tökéletes az égés a hengerben. Ő sem állította utána az injektort.
És mi az eredmény, lássunk egy képet!
Nekem van egy undertailom, amit a gyári helyére lehet csavarozni, és olyan szép lesz a feneke, mint Mr. Hayabusa régi motorjának. Ha érdekel, csörögj!
Lehet, hogy le van lazulva a sebességmérő jeladója. A motor bal oldalán, a kislánckerék védő deknire van csavarozva az érzékelő, a lánckerék közepén meg a jeladó van, de le kell hozzá venni a deknit.
Én használtam AP Racing betétet, szerintem nagyon jó, legalább olyan, ha nem jobb, mint a Ferodo utcai szinter betétje.
Szép jó estét Mindenkinek!

Ma asszonypajtival családlátogatás gyanánt gurultunk egy "laza" 466km -t
Nagyon élveztük, bár a bakonyban oda-vissza rohadt nagy köd és hideg fogadott minket... azért túléltük

Nem bántuk volna, ha egy kicsit több napsütés és melegebb lett volna, de így is pöpec volt! Lassan szezon van gyerekek! Remélem márc. 15-én ennél rosszabb idő nem lesz!

Jó gurulásokat mindenkinek!
Hát nincs mese emese, ez az elme beteg e

Kircsi lett
Egyébként Szép Jó Estét Mindenkinek!
Cumi lesz meglásd!
Nagyon Jóó lett Mr. Barátom!
Ment az 5 pont!
Elkészült íme,csak sajnos a converter szövege ott maradt...
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Jóóóó estét
Arccal északnak állunk,és aztán hátra arc,majd egy pindurit keletre,ami visszafelé már nyugat!Sok sikert Kavicsos Barátom!
Ja mégegy kérdés fékbetét ügyben, az AP Racing fékbetét van olyan jó mint a Ferodo? Ti milyet használtok?
Üdv!
Ma sikerült végre gurulni egy komolyabbat a csütörtöki vásárlás óta,és azt vettem észre, hogy a km-óra nem mindig mutat! Van hogy menet közben is 0, van hogy oda vissza szitál, és van hogy egy fél óráig tök normálisan mutatja a sebességet! Mi lehet a baja? Ja és hol csatlakozik a blokkhoz a km-óra?
Talán Önnek is van javaslata alábbi kérdésemre Tisztelt Hortobágy Grófja...
Milkuci

Budapestről Nagyváradra merre érdemes menni?
Szerinted kap érte valamit?