Irány Esztergom, majd Csunderlik Csaba beállítja a befecskendezést a dobokhoz, meg biztos van magyarázata a második problémára is. Hosszú távon nem egészséges nyitott dobokkal, beállított vezérlés nélkül közlekedni, beéghetnek a szelepek, kokszosodhat a dugattyú, meg ilyesmik. Itt egy kép az egyik kolléga huszonpárezer kilométert futott dugóiról, jól látszik, hogy tiszta trutyi az egész, mert nem tökéletes az égés a hengerben. Ő sem állította utána az injektort.
Lehet, hogy le van lazulva a sebességmérő jeladója. A motor bal oldalán, a kislánckerék védő deknire van csavarozva az érzékelő, a lánckerék közepén meg a jeladó van, de le kell hozzá venni a deknit.
Én használtam AP Racing betétet, szerintem nagyon jó, legalább olyan, ha nem jobb, mint a Ferodo utcai szinter betétje.
Ma asszonypajtival családlátogatás gyanánt gurultunk egy "laza" 466km -t
Nagyon élveztük, bár a bakonyban oda-vissza rohadt nagy köd és hideg fogadott minket... azért túléltük
Nem bántuk volna, ha egy kicsit több napsütés és melegebb lett volna, de így is pöpec volt! Lassan szezon van gyerekek! Remélem márc. 15-én ennél rosszabb idő nem lesz!
Üdv!
Ma sikerült végre gurulni egy komolyabbat a csütörtöki vásárlás óta,és azt vettem észre, hogy a km-óra nem mindig mutat! Van hogy menet közben is 0, van hogy oda vissza szitál, és van hogy egy fél óráig tök normálisan mutatja a sebességet! Mi lehet a baja? Ja és hol csatlakozik a blokkhoz a km-óra?
Köszönöm....
Már ha segítenél az elérhetőségében!
az a rövidebb!
Én használtam AP Racing betétet, szerintem nagyon jó, legalább olyan, ha nem jobb, mint a Ferodo utcai szinter betétje.
Ma asszonypajtival családlátogatás gyanánt gurultunk egy "laza" 466km -t
Nagyon élveztük, bár a bakonyban oda-vissza rohadt nagy köd és hideg fogadott minket... azért túléltük
Nem bántuk volna, ha egy kicsit több napsütés és melegebb lett volna, de így is pöpec volt! Lassan szezon van gyerekek! Remélem márc. 15-én ennél rosszabb idő nem lesz!
Jó gurulásokat mindenkinek!
Ment az 5 pont!
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Ma sikerült végre gurulni egy komolyabbat a csütörtöki vásárlás óta,és azt vettem észre, hogy a km-óra nem mindig mutat! Van hogy menet közben is 0, van hogy oda vissza szitál, és van hogy egy fél óráig tök normálisan mutatja a sebességet! Mi lehet a baja? Ja és hol csatlakozik a blokkhoz a km-óra?
Budapestről Nagyváradra merre érdemes menni?