Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÁÁÁÁÁ 5 csavaros van ac-stul
Mi baja van? lekopott a grafit?
Szia Menyus,

Nem, a tankba való a műszer kellene csak abból is a 4 csavaros. Az enyém még külső AC-s első széria. Tucc esetleg?
Majd felírja a gazdája ha akarja

Most csinálunk 1 másikat a motorkiállításra
Ez sem volt kutya...
Nem bántásképpen, mert biztos az én motoromat is lehet kritizálni, de nem láttam még egy olyan utólag festett fehér-ezüst limitált motort, amelyiken a fényező el tudta volna találni, hogy a szürke betétek merrefelé kanyarogjanak a fehér alapon. Sajna ebbe a barátom volt motorja is beletartozott, míg el nem adta. Így néz ki az eredeti:

Bár biztos láttatok már ilyet.
Tyűűűű...ez tetszik!
Sziasztok! Menya! Kié ez a hófehérje? Nagyon szíp!
Nem, az a legnagyobb teljesítményhez tartozó fordulatszám.
10500 nál 284 et ír
ott szabályozna le ?
Hej de csini kis vas!
Kié ez?
A régin biztos nem volt 5. sebességben végsebesség tíltás, de ha megmondod, hogy mennyinél tilt az új(pontosan, nem óra szerint) akkor ezzel ki lehet számolni. Ha jól emlékszem olyan 11300 nál nem forog többet, ekkor gyári konfiggal 309-et menne 5-ben. Nem tudom
Fistván!
Te hogy tudod ezeket a tiltásokat
1 bizt tehn tiltás
2-3 efhaladási zaj + kv tilt
4?
5? van végsebesség tiltás
6 vég s tilt
Müszerfalba kell a motor (4 lábu)
Vagy a tankba a jeladó,mert az csak ac val együtt van
akkor az 50 jonak tünik.ha meg szar lesz,agyonverem a fényezőt,és csinálhatja ujra.de nem szakbarbár..megnyugodtam.
Hááááát 2db már beépült ebbe,de kell még lennie valahol Ha megtalálom szólok
Ez attól függ, hogy mikor, ki milyen minőségben csinálta. 20-75-ig kompletten.
nesztek!
na szevasz cimbi!azt akarom kérdezni,hogy mennyiért fényezték a motorod?mert én is rámegyek a dologra asszem..
én mindíg gépközelben vagyok.
Remélem most nem huzol el a picsbe
már megint alszik mindenki?fekete úr!nem vagy gépközelben?volna egy kérdésem.de lehet,hogy kettő.
hali
RAFTINGOSOK FIGYELEM!

Kérnék mindenkit másszon át a forumomra,és irja be kér-e félpanziot(ha igen mennyi före),és a szállást jelöljétek be(milyet szeretnétek)!

köszönöm!
Tittelett!
ne aggodj!

még az enyémis darabokban van!