Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gábor,
Szevasz!
Holnap megyek a kedvenc városomba...
És ha már ottan vagyok belenézek a képernyődbe... mit cósz?
Tyűha...
Az első kérdésedre szerintem az a válasz hogy a gyári csőben fojtás van un. gázlengetés ami az öblítést "lassítja" alacsony ford számon... szerintem ezért nehezebb.. talánmivel szabadabban mennek el a gázok . A másodikról fingom sincs... egyenlőre. De eszem valami gázosat és utána jönnek az ötletek
Szerintem nem fényeztetni kellett volna hanem lecserélni!
Csörögj, hátha megiszunk egy kávét!
motorozzatok csak,motorozzatok!

én meg majd várok a fényezőre! nembaj,egyszer készlessz,és akkor jaj nektek! egyszer!
Szeva Zo,

Elhányta magát tudod a telóm de már kész csak betétet hajtok hozzá de nem liberót ám..
hanem kéne a bankszámlaszámod mert ég a pofám de nem tudok arra kanyarodni hogy egyenlítsek. majd dobd el üzibe.
Holnap méék szgedre oszt ha visszajöttem összerakom az elejét aztán kész.. egyenlőre
Pedig adtam rá 5 pontot, és hozzá is szóltam!
Le is töröltem Gabi!Nem konvertálta át az egészet,a végét,a fő poént kivágta,én barom meg nem néztem meg,csak egyből feltöltöttem,most nekifutok mégegyszer!
Én meg most értem haza a GPS-es mérésből.
Csókolom! Hová?
Tittelett!
Feltöltöttem a vidit!
Üdv!

Megint csak a kérdések! Felcsavaroztam a téli pihi alatt két teljesen nyitott dobot a gyári helyett. Azóta azt veszem észre, hogy hidegindításnál jóval hosszabban teker mire beindul(kb4-5ször hosszabban). Vmit be kellett volna állítatnom, mikor felkerültek a sportdobok? Melegen pöcc-re indul(kis gázadással). A másik ami még ennél is jobban aggaszt: meleg motornál az alapjárati fordulatszám kb 1200-1250 -körül van, ha behúzom a kuplungot; ha felengedem, vagy üresbe teszem akkor elindul és meg sem áll kb 1700-ig.Ha behúzom, visszaáll megint 1200-1250-re. Nah ez mitől van? Persze produkál még érdekességeket, de előbb erre adjatok pls választ. Köszi
Éste!?
Fazer, hogy hogy nem vagy nyeregbe!?
Minek ilyen hülyeségre költeni!?

Beszélj Lionnal,ö megmodja a tutit!Mármint hogy kell rendszeresen motort tolni!Ja ebben Gábor XX is jo!
mi van?mindenki elaludt?
ma 5-kor lesz a superbike futam ismétlése!
Heló Mindenki,

Kéne nekem egy tankszint jelző! Ha valaki esetleg tud vagy lát ilyet gondolhatna rám! Így néz ki:
megyek kajálni.aztán vissza.
akkor levágom tőből.ha ugy is tudok hugyozni,mi bajom lehet...?
...illetve le...
Tőből vágd el aztán nincs vele gond...hugyozni ugy is tudsz majd....
Beám!
és hol szokták levágni?nekem tőből tetszene.mehet ugy?
a link a régiekhez van amit Zoo adott...Az újakhoz már nem kell undertail...csak lecsavarozod a rendszámtartót és go...(illetve felcsavarozolegy másikat ha kell rendszám...