Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát olvass utána neten...megoszlanak a vélemények egyébként...
Aha!

Na akkor a Suzukinak,márcsak az árát kell az én pénztárcámhoz fejlesztenie!
De ezekhez jutottam olcson hozzá!
Szia Zoo! 1000éve nem hallottalak! Remélem minden ok és a zsé is gyűlik...
Kedves Milka!

Ha kötött forgásirányú az abroncs - legyen az téli, vagy nyári -, minden esetben figyelembe kell ezt venni felszerelésekor. Az abroncs közel sem hozza a tőle elvárható tulajdonságokat, ha forgásirányával ellenkező irányban fut, nincs értelme így felszerelni őket. Hogyan történhetett meg, hogy fordítva kerültek az autóra az abroncsok? A gumis vagy Ön rakta rosszul fel őket?

A baj az, hogy 5000 km-t futott már az abroncs a rossz irányba, így most már megfordítása sem ajánlott. A legjobb lenne új abroncsokat venni ezek helyett...

Üdv:

Gumidoki
Az rád vár Csokibá...külön neked fejlesztette Suzukibá...
Az utolso(negyedik) kép,az nagyon ottvan!
Szép kék nagyon!
Na kérdésem van!

Ha egy auton forgásirányos gumit,forditva tettek fel ujonan,de én rendesen(forgásiránynak megfelelöen) tenném fel,akkor mi lessz?a gumi ugy 4-5 ezret futott!
gyüjtöm rá a zsét...
közben ezeket az újdonságokat is meg kémleltem
Szeva Zoo!
Na,hogy áll a busa projekt
hali
ma megvolt a motorshow...
www.ppseat.co.uk
info@ppseat.co.uk
Jóestét
hülye!
bocsi neked csak igy simán hüjjjje!
XX.-kerület!
Há mi ez a lazaság...ábbe a rácepciós hályzetbe e...
nem-nem....ma nem Kavicsos barátom!Volt elég így is ..... Egy esküvő könnyebb...még 2 is...
Ha saját videót akarsz feltölteni akkor pedig nyomd meg az adatlap fület (jobb felső sarok) majd a videó menü pontot..aztán értelemszerűen tovább...
-Megnyomod a válasz gombot.
Jobb oldalon a hangulatjelek végén megnyomod a LINK gombot
A felnyíló script ablakba beilleszted a görgetősávból előzőleg kimásolt linket és ok-t nyaomsz..

Vagy simán bemásolod ide ahova egyébként szöveget írnál. A másolás után léptess egy szóközt, az a biztos...
ehh...a Szilveszter a December 31. úton lakik...
Lesz ma lagzi? Lajcsi...
Kerület?
Szasztok!
Valaki elmagyarázná nekem hogyan kell ezeket a vidókat ide belinkelni vagy emilen elküldeni?
Előre is köszi:)
Az utca neve Martinovics u.!
de pontos házszámot nemtudok,csak odatalálok!

talán 23.a házszám!