Szia Menyus,
Mint említettem volt tankot cseréltem mert megrozsdásodott a régi. Amit vettem az pedig nem 5 hanem 4 csavaros. az első két szériát így szerelték.
Csöle, elmondom hogy lehet!
Volt a csajomnak egy piros SV-je és amikor összejöttünk, általában 2személlyel használtuk. Néhány helyzetben így már kicsinek bizonyult.
Ekkor jöttem én: vegyünk nagyobbat, az eleje majdnem piros, az lesz a tiéd kicsikém, a fekete hátulja meg marad nekem!
A válasz OK volt, így lett kolbizsír!
Ja, jó a géped színe!
tyű, köszi az infókat.
nem semmi ha ilyen paraméterekkel rendelkezik, jól megtervezted
feltétlenül várom a nagyobb képeket.
remélem márc 15-én összefutunk, akkor megskubiznám élőben is!
esetleg van arra mód, hogy igény esetén legyártats a már bevállt szakinál még egy darabot? természetesen a saját és a lakatos költségei térítése mellett!
gondolom a dobozok a 18e -ben nincsennek benne. azok milyenek és honnan/mennyiért beszerezhetők?
3 ilyen telepakolt tatyó hátra és rögtön egykeró király lesz az ember
én még nem találtam gyári szettet k8-as busára sehol sem, dobj egy linket légyszi ha elő tudod még kotorni!
A rámzúdított kérdésekre most zúdítom a válaszokat:
- Ezt a tartót konkrétan K8 busához terveztem és egy ügyes lakatossal készíttettem. :-))) Mivel késett a moci átadása, a túráig csak 2 napom maradt, hogy felkészítsem a gépet, így gyárit nem tudtam rendelni. Itthon senkinek nem volt, németektől 2 hét alatt jött volna (elképzelhetetlen összegért!).
- Kb. 3-5 perc alatt tehető fel. Nem kell barkácsolni. Az volt a célom, hogy stabil legyen és amikor rajta vannak a zárt dobozok, ne lehessen levenni, csak gyorsdarabolóval.
- Leszedés: 3-5 perc.
- 3 db 48 literes doboz volt rajta, fullra pakolva (csajom már nem, én alig bírtam felemelni darabonként), így 230-nál még nem volt probléma. Sőt, a hajón a tartót fogta meg két srác és úgy tették odébb a motor hátulját, feldobozolva. :-) A túratársak szerint gyáriban nincs ilyen erős cucc.
-ár: 1 napig készült a prototípus, kb. 18000Ft-ot fizettem érte.
- Most nincs nagyobb kép nálam, de teszek majd fel.
ui.: Az oldalsó 48l-es dobozok helyett kisebb kell, mert túl széles volt a moci a városi szlalomban.
Látom, hogy fel van/volt dobozolva a géped ezért most rádzúdítanék pár kérdést!
Ez konkrétan busához készült, gyári, vagy milyen gyártmány?
Mennyire volt komplikált feltenni, kellett-e valamit barkácsolni hozzá?
Milyen gyorsan szedhető le?
Milyen súly/sebesség korlátok vannak?
Mennyibe került?
Kitalálltuk,hogy 03.15.-én csinálljunk egy évadnyito gurulást!
Természetesen csakis akkor ha joidö lessz!Mondjuk15-16-fok,napsütés!
Talállkahely:Budaö
rs Agip kut(kifelé menö oldalon) 10.00-kor!
utvonal:Budaörs-Velence( 70-es uton) Velencén lángosoznánk ha nyitva találljuk.Onnan Sz.Fehérvár-Bicske-és haza!
A temporol irnék,mivel ez az utobbi idöben állandoan konfliktus forrása volt!
Városon kivül 150km(+/-10Km)városon belül 70km!
Ezt kérem mindenki vegye tudomásul,mivel senkirese fogunk várni,a sebesség miatt!
1)Milka+Milkáné
2)Mister+Misterné
3)Menya+G
abyca
4)Fiveurban tavaly sem volt nyitva a lángosos
5)Herci + Andi
6)Zorró
7)Biri+Biriné
8)Andrew + Lívi
9)Atix 83
10) Hubi + Ani
11)Gábor XX
12) ZoliCBR ha elkészül a addig a gépem...
13) Fazer1000+ élete értelme! basszameg akkor szerencsés vagyok ......
14)Robotos+Né
Csákány..
Nem rozsdás lett a tankom hazabaszta az injektor kicseréltem egy másik tankra de az már a másik verziós tankműszer. sajna a Belső ac-s nem gút.
Na tessék.... kóstolgat az ember
Akkor nem én hanem ti léptetek meg. Az a kibaszott benzinkút csak vecsésen volt... oszt mire visszarepültem már csak gőzfelhő volt utánatok.
De most majd próbálom tartani a tempót... az a 70-es teccik szerintem menni fog...
Mint említettem volt tankot cseréltem mert megrozsdásodott a régi. Amit vettem az pedig nem 5 hanem 4 csavaros. az első két szériát így szerelték.
Volt a csajomnak egy piros SV-je és amikor összejöttünk, általában 2személlyel használtuk. Néhány helyzetben így már kicsinek bizonyult.
Ekkor jöttem én: vegyünk nagyobbat, az eleje majdnem piros, az lesz a tiéd kicsikém, a fekete hátulja meg marad nekem!
A válasz OK volt, így lett kolbizsír!
Ja, jó a géped színe!
Majd megbeszéljük személyesen.
A te géped színe is tutti!
nem semmi ha ilyen paraméterekkel rendelkezik, jól megtervezted
feltétlenül várom a nagyobb képeket.
remélem márc 15-én összefutunk, akkor megskubiznám élőben is!
esetleg van arra mód, hogy igény esetén legyártats a már bevállt szakinál még egy darabot? természetesen a saját és a lakatos költségei térítése mellett!
gondolom a dobozok a 18e -ben nincsennek benne. azok milyenek és honnan/mennyiért beszerezhetők?
3 ilyen telepakolt tatyó hátra és rögtön egykeró király lesz az ember
én még nem találtam gyári szettet k8-as busára sehol sem, dobj egy linket légyszi ha elő tudod még kotorni!
ja és tuti a géped színe
A rámzúdított kérdésekre most zúdítom a válaszokat:
- Ezt a tartót konkrétan K8 busához terveztem és egy ügyes lakatossal készíttettem. :-))) Mivel késett a moci átadása, a túráig csak 2 napom maradt, hogy felkészítsem a gépet, így gyárit nem tudtam rendelni. Itthon senkinek nem volt, németektől 2 hét alatt jött volna (elképzelhetetlen összegért!).
- Kb. 3-5 perc alatt tehető fel. Nem kell barkácsolni. Az volt a célom, hogy stabil legyen és amikor rajta vannak a zárt dobozok, ne lehessen levenni, csak gyorsdarabolóval.
- Leszedés: 3-5 perc.
- 3 db 48 literes doboz volt rajta, fullra pakolva (csajom már nem, én alig bírtam felemelni darabonként), így 230-nál még nem volt probléma. Sőt, a hajón a tartót fogta meg két srác és úgy tették odébb a motor hátulját, feldobozolva. :-) A túratársak szerint gyáriban nincs ilyen erős cucc.
-ár: 1 napig készült a prototípus, kb. 18000Ft-ot fizettem érte.
- Most nincs nagyobb kép nálam, de teszek majd fel.
ui.: Az oldalsó 48l-es dobozok helyett kisebb kell, mert túl széles volt a moci a városi szlalomban.
Röviden ennyi! :-)
Látom, hogy fel van/volt dobozolva a géped ezért most rádzúdítanék pár kérdést!
Ez konkrétan busához készült, gyári, vagy milyen gyártmány?
Mennyire volt komplikált feltenni, kellett-e valamit barkácsolni hozzá?
Milyen gyorsan szedhető le?
Milyen súly/sebesség korlátok vannak?
Mennyibe került?
Esetleg vannak nagyobb képeid?
Előre is köszi a válaszokért
Andrew
Kitalálltuk,hogy 03.15.-én csinálljunk egy évadnyito gurulást!
Természetesen csakis akkor ha joidö lessz!Mondjuk15-16-fok,napsütés!
Talállkahely:Budaö
rs Agip kut(kifelé menö oldalon) 10.00-kor!
utvonal:Budaörs-Velence( 70-es uton) Velencén lángosoznánk ha nyitva találljuk.Onnan Sz.Fehérvár-Bicske-és haza!
A temporol irnék,mivel ez az utobbi idöben állandoan konfliktus forrása volt!
Városon kivül 150km(+/-10Km)városon belül 70km!
Ezt kérem mindenki vegye tudomásul,mivel senkirese fogunk várni,a sebesség miatt!
1)Milka+Milkáné
2)Mister+Misterné
3)Menya+G
abyca
4)Fiveurban tavaly sem volt nyitva a lángosos
5)Herci + Andi
6)Zorró
7)Biri+Biriné
8)Andrew + Lívi
9)Atix 83
10) Hubi + Ani
11)Gábor XX
12) ZoliCBR ha elkészül a addig a gépem...
13) Fazer1000+ élete értelme! basszameg akkor szerencsés vagyok ......
14)Robotos+Né
szép hosszúúúú..... De várok keveset aztán összerakom mert iszonyúan viszket a kis picsám
Nem rozsdás lett a tankom hazabaszta az injektor kicseréltem egy másik tankra de az már a másik verziós tankműszer. sajna a Belső ac-s nem gút.
Akkor nem én hanem ti léptetek meg. Az a kibaszott benzinkút csak vecsésen volt... oszt mire visszarepültem már csak gőzfelhő volt utánatok.
De most majd próbálom tartani a tempót... az a 70-es teccik szerintem menni fog...