Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én Pepnek válaszoltam. Te most kerültél volna sorra. Írtam egy német e-bay-es eladónak, hátha ő onnan könnyebben be tudja szerezni. Tudom, hogy a k8-ason 18 as lánckerék van gyárilag! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Ja és 12000- nél tilt a K8!
Drága Feket663!
Köszönöm a felvilágosítást, de a 17 fogas az egyel kisebb mint a gyári 18-as!
Megkaptam. Inkább itt válaszolok, hátha másnak is van ilyen problémája. Naszóval nem nagyobb lánckerék kell előre, hanem kisebb. Elég egy foggal. Ez olyan mintha hátulra 3 foggal nagyobbat tennél, csak a hátsó lánckerék 3 szor annyiba kerül. Ez még a végsebességet sem nagyon korlátozza(295 helyett 277 lesz a sebessége 10500-as fordulatnál(viszont az óra ekkor már 330 felett jár!)) Lehet csinálni a látványos videokat a különféle fórumokra. De óra csalás ügybe konzultálj Menyussal, hátha van valamilyen ötlete. Nekem is lenne, de az 15.000 pénzbe kerül...
Tehát 16-os lánckerék kell, a Pink Motorstól tudsz rendelni, futárral másnap ki is viszik.
egyébként mi a francnak kell magának lánckerék? Mééé nem jó az ami van?
Feket663!
Ment a mail!
Zorró!
Faszák a képek, csak 10-óra óta most tudtam csak belépni a sportmotor fórumra.
Srácok,
Ha valaki akar jó áron ütős első féket itt a lehetőség!

http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Ment a mail
Na, hogy tetszettek a képek!?
feket663 kukac freemail pont hu
Lánckerékkel kapcsolatban annyi van, hogy bekeresve az egész világot, csak a Vortex cégnél találtam K8-as Busára valót. Ennek kellene valami európai (német) forgalmazót találni. De ha te tudnál valami más lehetőséget, akkor szólj, és a haverom +rendeli Germániában.
Hátsóból nem fér be vagy 2-3 foggal nagyobb?
itt vannak a lehetőségek
A felső táblázatot nézd, ott írják a lánckerekeket. 32,18 Euro a 45-és 45 fogú
Fistván!
Kéne az mail cimed!
Oszt miért nem szólsz, ha valami bajod van? Mostanában éppen ráérek keresgetni.
Fiveurban!

Ment az e-mail!
Na jocakát!
hééé teee! Ne futtasd mán a csajomat vaze!
Hát figyelj oda, mert ha nem sikerül, akkor megmotozunk!
Hölgy keres hátsó ülést 2009-re, motorozás és egyéb céljából, kék XX előny!

Biztos sikerül!