Nálunk volt egyszer egy olyan hogy behoztak egy polot olajcserére és zöldkártyára olajcsere kész minden flott motor jár 5 perc mulva elszakadt a vezérműszij alapjáraton motornál a mühelybe....
Mondtuk hogy mi történt .................igy a hibásak meg ugy a hibásak csináljuk meg stb stb.Másnap jött a nagybarab ügyintéző .......egyész véletlen ismertük azt is ,de mivel ezt megtette a tulaj kifizettetünk vele mindent amit megcsináltunk és kibasztuk az utcára szakadt vezérmüszijjal hogy huzza ahova akarja.
Ha normális lett volna még segitettünk is volna rajta valamien modon
de igy?
itt már nem igazán a léröl van szo!Egyszerüen ilyen eljárást(ezalatt mindent értek,hazudozást,átverést,stb),nem engedhetne meg magának egy KOMOLY motorszalon!A komoly nem véletlenül csupa nagybetü!Én megfingattamvolna öket!
Na most erre nem akarok semmit mondani, de már többen felajánlották a "segítségüket" ilyen szempontból mert hát ilyen körökben forgok, de én szeretem a tiszta munkát és nem engedtem nekik!
Hiába okositottunk!Mégis fizettél!A te dolgod!De nemhogy 70-ezret,de mégcsak 58-at se fizettem volna,azis biztos!Pereljen be!És ö pereljen,mert akkor az neki kerül pénzbe az elején,nem neked!Oszt ha veszted a opert,utolag te fizetsz!De ezt egyszerüen nemlehetne elveszteni!Még velemis megnyernéd,pedig nem végeztem jogot,csak kényszermunkát!Én turi rávertem volna taxi számlátol kezdve,bkv jegyig,stb,meg kiesett idö(mig nemhasználltam),meg aztán ottvan hogy lekellett mondanom befizetett turákat,stb. mindent!Szerintem neki kellett volna a végén jopárszáz ezret beletennie kicsi kezembe!
Egyébként asszem ezlessz az a szerviz,akit senkinekse fogok ajánlani!Söt4Inkább lebeszélem,ha emlitik!
Na végre!
Ha mész "papírozni" vigyél nagy darab embereket is, ne hogy vmi hülyeséget aláírassanak veled!
Vagy rosszabb esetben oda mész és azt mondják hogy "milyen papírt?"
A legútóbb megbeszélésen 58-ban állapodtunk meg mindennel együtt a tulajdonossal. És utánna akart nekem teszt motort adni és mondtam, hogy vegyük le inkább az árból! (többször is megkérdeztem, hogy 58ban minden benne van- azt mondta minden!) Na ehhez képest olyan jól sikerült levenni az árból, hogy 135 lett a vége!
Na akkor gurult el a gyógyszerem! Felhívtam az ügyvédet és azt mondta, hogy még kártérítésre is jogosult vagyok! Úgyhogy indulhat a per!
Felhívtam hát tulajt, hogy felőlem mehet a per és én 70-et tartok reállísnak, és most, hogy mentem érte Bátyámmal Csaba felhívta és megegyeztünk 70-ben.
Még valamikor találkozom vele jövőhéten és kitöltjük a garancia lapot!
Nagyábból ennyi...
Jelentem haza gyüttünk!
Te emberek ez nagyon megy, már el is felejtettem, hogy milyen jóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
Megálltam a benzinkúton, körbeállták a fiatalok és kérdezgettek milyen busa tulajnak lenni!
De jól esett!
jah, motoroztattam a rokonság érdeklődő tagjait sellye és csányoszró utáni kereszteződés között
szintúgy sellyei vagy?!
ha igen, akkor kicsi a világ! :) nem gondoltam volna h ott is akad busás, akár aktív, akár ex!
jo hogy kész