Elado lett Daewo Nexia autom!A kereskedö aki beszámittaná,380.000.ft igért érte!Valszeg ö egy kis haszánnal adja tovább!De a lényeg,ha neki megér ennyit,akkor talán másnakis!Inkább adnám ismerösnek,mint idegennek,mert joállapotu az auto!Hibája 4-5 helyen rohad,de müszakilag hibátlan!
Adatok:évjárat 19995.Klimás,riaszto,vonohorog(bár sose volt használlva)könnyüfém felni(adok hozzá 4db felnire szerelt téligumit),minden ablak elektromos,központizár,stb.nemrég komplett fékgenerálon esett át!Ja van még hozzá tetöcsomagtarto is!
Ha valakit érdekel,vagy tud valakit akinek kéne(akár második autonakis),kérem jelezze!06-30-9446636
örömmel mondhatom el, h a 2.5 hete átvett drágámmal már túl vagyunk a 3e km-en... lett volna ez több is, ha kicsit jobb az átlag időjárás meg kevesebb melóm lett volna, de így sem rossz.
figyeltem, h itt mikorra szerveztek túrákat, de eddig mindig úgy jött ki a lépés, h nem tudtam csatlakozni.
jövőre remélem azért ez másként lesz :)
ja, tegnap 16:30 után szembe találkozam a podmaniczky u-ban egy busatesóva... intettünk meg minden, bárki is volt csövi!
Csöle! Gyere el hozzánk azt majd mesélek régi dolgokat, mikor a patanyomból ittunk, és olyan hideg volt hogy megfagyott a szó a levegőben, aztán volt nagy zűrzavar mikor jött az olvadás!
Majd hiszem(és azt tanácsolom teis akkor hidd el,amikor brummogsz vele haza),ha látom!
Oszt mikor értemész,majd közlik,hogy egy kis hiba lépett fel,még javitgatni kell egy kicsit!
...és nagyapa most arról mesélj megint, amikor a Don-kanyarban az oldalkocsis ural hadtestet hősiesen átvezetted az aknamezőn! És hogy kitüntettek érte mert 9-en életben maradtak a 100-adbóóóól....
Berohan a bankba egy álarcos férfi, és ordítani kezd:
- Mindenki a földre, a pénztárosnő meg jöjjön ide hozzám !
A pénztárosnő remegve odamegy a rablóhoz, aki lehúzza a sliccét, és
ráparancsol:
- Szopjál le!
A nő buzgón nekilát.
Ebben a pillanatban a rabló lekapja a csuklyáját, és felkiált:
- Aha ! Tehát megy ez neked! És otthon meg gusztustalan ...!
hétvégére Sellyére csavartam szülő látogatóba.
hol láttál?
ilyenkor oda-vissza a sellye-vajszló-pécs-sásd-dombóvár-siófok-bp útvonalat szoktam preferálni...