Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te nagylány!

Majd jol rádcsörgök!Az ok,jol elhagytam szépszemü telefonszámát! Nagyon restellem!Ha megtudja,jajlessz nekem!
Köszönet érte!
Bizonyos szabáloyok igen!

De egy ellen példa!Tilos átmenni a vasuti átjáron,ha jön a vonat!Te átmész?
Köszönöm nagyuram!
Én mindenkivel szoba állok,csak vannak iratlan "szabályok",amiket nem én állitottam fel,de egyetértek velük!
Meg talán igy ildomos,hamár "csak" gépen kersztül beszélgetünk!
A ti kedvetekért kitöltöm! Csak hogy tudjátok, kivel álltok szóba
Dehát a szabályok azért vannak, hogy ne tartsuk be! Nem?
De szóba áll Veled mint látod, csak itt kiszokás tölteni az adatlapot, hogy láthassuk kivel folytatjuk az eszmecserét...
neeem neeeem, ez itt alapszabály
Okés! Majd ha megvettem a motort (ami lassan, de egyszer csak kész lesz ), kitöltöm az adatlapot is.
Egyébként, adatlap nélkül szóba sem állsz velem?
És utánna töldsd ki az adatlapot!
Hát látom....
Hosszú volt a 7... sok meló meg ilyenek...
Egyébként nincs semmi Xtra.
Látom átpártolsz a Suzukira, ha elviszik majd a gépet...
Egyébként mizu veled?
ZORRO!
Mentek motorozni?

Vagy csak vicc volt?
Énis ezt vettem észre!

No meg ha valahova benézek,urambocsá hirdetem magam,ennél bovebben irok!Meg talán megszolittásképpen,köszönök!
Ez mintha nem hangvillás forum volna!

Vagy tévedek?
Vedd meg az enyémet!
Sziasztok!
Nagyon tetszenek a Hayabusák! Sajnos, menni vele még nem volt lehetőségem. Ezért nagyon irigyellek titeket!
hát ha a jótröhögtem annak számít akkor jólesett ha legalább látott volna már valaha az úúúúúúúúúúúr akkor még talán bóknak vettem volna de csak azért mert lánynak tűnök már egyből rámrepül azért nem dagadok a büszkeségtől
Mi is voltunk fiatalok ..............
Hát az udvarlós lehet erős ebben a formában... inkább feltünés viszketegségben szenvedős hangulatban volt az "uriember" közben megpróbált csajozni, de mint láttam koppant...
Halihó
Maracuya valdbe jól esett

Maistear látod miből maradsz ki mizú veled?
pezsgés meg tüzesudvarlós hangulat
Jó napot mindnekinek!
Látom volt pezsgés tegnep este...