Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. .
Nem lett rossz.
De azért a fényező nem biztos hogy nagyon örülni fog ha látja menni gitt kell rá.. nem?
Most nézem, hogy nem lehet kapni már XX-et?
Miért?
Leállitották a gyártását?
Még azt sem tudom, hogy az enyémet mennyiért csinálják!
Ne csigázz minket Zoli, bökd már ki mennyi!
Okés megkérdezem....

A márkajezést, és a logot matrucázni szeretnéd, vagy azt is fessék fel?
honnan tudtad, hogy levágtam az erdőn a kanyarokat!?
Egyébként ijen lett!
Igen légyszives!

Az hogy mit,az ártol függ!De fejidom,oldalidim,a tankot még nemtudom.Lehet hogy a tankot foliázom!
Köszike,de már kikalapálltam a hétvégén!Ahhoz képest hogy nem szakmám,és most csinálltam elösször,mindeki szerint jolett!
Szia milka!

Jövőhét szerdása lesz kész a ZORRO gépe...

A jövőhéten megyek a fényezőhöz, kérdezzek rá a Te gépedre is?
Mit szeretnél fényeztetni rajta?
Szeva Milka,
Mi van a tankoddal? Még mindíg csökkentett az űrtartalma? . Figyu a barátaim profi tankegyengetők (az enyémet is most vasalták ki) nem lenne olcsóbb egy ilyen variáció mint egyet venni?
Ze Zorro!

szerintem elmult szerda!Nem?

Mia tök van már?
Szeva,
Te ez annyira kurvára jól esett hogy ilyet bármikor . csak rakják már össze a tiedet hogy ne a terepen kelljen nyomulnod utánam.... . .
hát miért nem húztad neki, csak úgy hagyod, hogy szitáljon az eleje mert lassú a tempó! ,
most még olyan óvatosan mentél mert hideg volt, nem!?
Azért szerintem Zoli túlzott kissé, de tényleg lehetett borogatni többé kevésbé. Még a felmenő út dupla S kanyarjaiban is igen jól viselkedett mikor átvágtam egyik oldalról a másikra legfeljebb kicsit szitált az eleje a lassabb tempó miatt. Én úgy gondolom ez a gumi ha kitör a hátulja akkor is jól ellentarható nem túl agresszíven teszi. Persze ilyenkor már nehéz tesztelni potens módon.
Most beszéltem Zolival....

Modta, hogy tükörtől tukörig dontötted a gépet.

Én csak pislogok, mint pocok a lisztben, hogy azon az uton, hogy tudsz ilyen tempót diktálni.
Én nem gondoltam, hogy ilyen sokat tud az a gumi...
NAgyon jó érzés volt még akkor is ha nem volt verőfényes napsütés. Egészen jól lehetett borogatni a vasat fölfelé visegrádnak.
Jó ez az új pirelli strada nagyon kellemesen viselkedik még kézmelegen is. És ami a legfontosabb nincs középen minta. ez plussz 2ezer kilóméter.
Na helló!

Ém most keltem fel!
Milyen volt?
Szia!

Nekem van a garázsba egy Dunlop D209-es a széle pályázott, de középen még nagyon jó!

Ellopták a szomszédom hayabusáját, és mivel ö már nem tudott vele mit kezdeni megvettem tőle...
Heló álomszuszékok..

BIBÍÍÍ mi voltunk ma tekeregniii... bibíííí nagyon jó volt....
Kár hogy nem voltatok hajlandóak kimászni az ágyból...
Némi-nemű segítség kellene S.O.S!
Hácsó gumán elkezdett kikandikálni középen a vászon, gondolnám, lecserélem. Minden megoldás érdekelne. Cserkész becsületszavam adom az jelenlevő egybegyűltek előtt, h nem sértődöm vérig, ha szemtelenül ócsó lenne!
Ha valakit érdekel a gyári hácsó szívesen felajánlom, mert a majré csík még teljesem érintetlenül szőrős, hátha esetleg pályázni még jó?!
Heló bellóóóó Emberek !
Maistear,igen szeretném ha el viszik ha nem,akkor is
Ki probáltam egy DL 1000-est,nem rossz ez idáig ez volt a legkényelmesebb a lábamnak is
Erőltetem az XX-et de még nagyon feszül és nem kényelmes igy
Nincs mit!