Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem ér a kisebbre vigyorgó ördög fejet írni !
Csokibä csak a rosszpontokat tudja bevesni, jopontot nem ad senkinek
Amióta megvan a neted mindenhonna írkálsz csak nem otthonról !
Minek kellett akkor annyira Neked?!
Szia csokibá !
Nem ,csak nem jönnek mostanában úgy össze a dolgaim ahogy szeretném !
De megpróbálom mosolyogva lereagálni a dolgokat !
Ha visszajöttél valamikor meg vagy hívva egy kávéra !
Ha nem jössz én megyek hozzátok !
Mivan veled Tünderke?

Tän csak nem betegvagy?
Napsütéses szép napot !
Úgy látszik mostanában hajnal kelő lettem !
Hello! Én gumiból a Michelin Pilot Power és a Pilot Power 2CT-t tudom ajánlani. Volt már mindenféle gumim, többek között M3 és Pirelli Diablo Corsa is, de ezzel a legjobb a kezelhetősége. Viszont a sima csak kb 5-6000 kilométert bír. Utána számomra a Diablo Corsa következik, ez majdnem ugyanazt tudja kezelhetőségben, mint a PP. Ez kb 8000 kilométert bírt nekem. A harmadik az M3. Nekem olyan lusta a kezelhetősége, olyan igazi buszos feelingje van vele a motornak. Ez se ment 8000-nél többet. Ez az én listám, biztos van, akinek más tulajdonságok fontosak.
A fékről: a leginkább limitáló tényező szerintem a felső munkahenger, ezt kell lecserélni valami jobbfajtára. Célszerű 16 mm-es átmérőt választani, a 20-assal nagyon kemény lesz a kar.
Gyerekek a Milka reggel ota be van rugva, nem tudott ma motorra ulni olyan reszeg, es nem tudja mit irogat ossze vissza!
Bubesz! Veletlenul van egy hetfön hivj!
nincs annyi fekete pontod,amit adhatnál neki
ebböl a kányúból ez a daru sem emeli ki
bridgestone-okat nyüttem vizben,szárazon sok jó van michelin többek között
a metzeller is eggyik legjobb
az tuti hogy a michlennel többet fogsz elmenni a 2 komponens végett innen már csak a pénztárca szab határt..
http://two-wheels.michelin.com...
Sziasztok!

http://www.motorozz.hu/sys/mai...

Innen jön valaki?
Sziasztok!

Fiveurban mai megnyilvänuläsät ideznem!

"Azt az ocska szar busät"-mondta Szloveniäban,mikor tankoltunk!

Azt hogy milegyen a büntije,talälljätok ti ki!
Igen a pálca látszólag megvan 3darabban ,a szimeringen sem látok sérülést.
A pálca többi részét ki tudtad szedni?jó 25 cm hosszu! Szimering nem sérült?
Ennyit a szerencsémről
azt enis csak ajanlani tudom :)) Es ugyanattol a pasitol aki ezt irta, a Motorozas mindenkinek amit meg erdemes elolvasni... :]]
Köszönöm szépen a gyors válaszod. Megyek felmérem a károkat és jelentkezem.
Láncot tudok adni huszon pár1000 van benne flexel vágtam le róla,de patentszemmel használható.
Az a baj hogy nem leszel vele kisegítve mert eltört a kuplung kinyomó pálcád is,a szimeringnek is anyi ráadásul ha nincs szerencséd a blokkból is kitört 1 darabot,
hali! én szerintem a Metzeller Sportec M 3 a legjobb, jól tapad hűvösebb aszfalton is, esőben is, gyorsan felmelegszik, de nem kopik ronggyá pár ezer km után sem. Ja, és az ára is megfizethető a Michelinhez képest. Tesztmagazinok is azt írták, hogy a legjobb ár-érték (teljesítmény) aránnyal bír, hiszek nekik, mert tapasztaltam. Nézz utána nyugodtan. Próbáld ki bátran!
Üdv kolegák! Érdeklődni szeretnék hogy nincs-e valakinek használt de még használható lánc a "tipusra", ugyanis elhagytam menet közben! Ezen kívül valami a kuplunggal is történt, mert beesett a kar és a munkahengernél sriccel az olaj Gondolom a két probléma összefügg Új láncra sajnos nincs pénzem egyenlőre.