Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örülök, hogy sok a kanyar! Csak vigyázzatok magatokra!
az ám!én bizony már várom a telet
MAjd télen nagyobb aktívitás lesz, amikor mindenki a mocizásról ábrándozik majd...
Látom bébi látom...ez van...
szió!látod micsoda pangás van itt?
..és még sokan mások...
Sziasztok!
de látod,én milyen hűséges vagyok hozzád?Én napközben is írok neked
Atti! Mi sohasem hägjuk ät a Kresz szabälyait!
asszem melegük van,azért nem írtak
Mr., Menyus, Maistear, Mihail,Busati, stb.... nagyon hiänyoztok, mär nem is tudunk egyenesen menni annyi itt a kanyar,
Szijó
Egész nap nem firkált senki
Na merre vagytok Jómadarak?
Értem.
Bár még messze van az hogy én autópályán mennyek de érdemes előre felkészülni nehogy váratlanul érjen valami
Van csak matrica ellenörző kamera, van ami trafi+rendszám és van olyan ami rendszám+trafi+matrica+tengelyterhelés is tud. A motorosokra az jelent veszélyt ami hátulról lelövi a rendszámot ha gyorsan hajtasz... Van amelyiket lehet forgatni és ha meglátod milyen irányban van forditva akkor tudsz időben cselekedni. Ha veled szembe van akkor nincs nagy gáz mert a moci elöl álltalában nincs rendszám.
Ezért kérdeztem mert én csak annyit tudtam hogy vannak kamerák amik a rendszámot ellenörzik de hogy milyen irányba áll a kamera azt nem tom.
Akkor a motorosokat csak a Matrica Kontrollosok ellenörzik?
Te Ati!
Szerinted mocin hogy ellenörzi a rendszámot?
Mert szerintem hátulról nem fotózza max a trafi! A trafit meg lehet látni milyen irányba van forditva merről mér (állitólag bár én nem figyeltem sose) (igen azért mert én mindig betartom a szabályokat)
Hali mindenkinek!
MR. örülök a jó híreknek.
De lenne egy kérdésem.
Azt tudom hogy Gábor is meg te is meg szerintem itt mindenki bőven a megengedett sebességhatár fölött mentek de hogy oldjátok meg hogy ne trafizzanak le pl. Autópályán?
Mert ha ott letakarod a rendszámot akkor nem tudja leellenőrizni hogy vettél-e "matricát".
Vagy igen?
Bocsi a hülye kérdésért de ezt soha se tudtam elképzelni hogy hogy ússzátok meg a büntit.
Cija neked is egyébkétűnt !
És üdvözlöm Párodat is !
Csak így tovább a gyógyulgatásban!
köszi kérdésed megvagyunk sok meló tudod,de hovégén lesz egy kis leállás feltöltődés csavargás.
Ó megyek én !
Csak szóljatok,már épp reklamálni akartam a másik fórumon hogy engem nem hívtatok,de holnap csak 7re érek haza !
Máskor külön hívjátok rá fel a figyelmemet és megbeszéljül !
Buli !
Kicsit pörgök,ne is foglalkozzatok velem !
kibírható.....
Ti jól vagytok?
Hát igen nem lehet egyszerű gép nélkül a szezon közepén,de most már nincs messze.
Ezen könnyen segíthetünk gyere bulizni és találkozunk, a sulinak már úgy is vége.