Van csak matrica ellenörző kamera, van ami trafi+rendszám és van olyan ami rendszám+trafi+matrica+tengelyterhelés is tud. A motorosokra az jelent veszélyt ami hátulról lelövi a rendszámot ha gyorsan hajtasz... Van amelyiket lehet forgatni és ha meglátod milyen irányban van forditva akkor tudsz időben cselekedni. Ha veled szembe van akkor nincs nagy gáz mert a moci elöl álltalában nincs rendszám.
Ezért kérdeztem mert én csak annyit tudtam hogy vannak kamerák amik a rendszámot ellenörzik de hogy milyen irányba áll a kamera azt nem tom.
Akkor a motorosokat csak a Matrica Kontrollosok ellenörzik?
Te Ati!
Szerinted mocin hogy ellenörzi a rendszámot?
Mert szerintem hátulról nem fotózza max a trafi! A trafit meg lehet látni milyen irányba van forditva merről mér (állitólag bár én nem figyeltem sose) (igen azért mert én mindig betartom a szabályokat)
Hali mindenkinek!
MR. örülök a jó híreknek.
De lenne egy kérdésem.
Azt tudom hogy Gábor is meg te is meg szerintem itt mindenki bőven a megengedett sebességhatár fölött mentek de hogy oldjátok meg hogy ne trafizzanak le pl. Autópályán?
Mert ha ott letakarod a rendszámot akkor nem tudja leellenőrizni hogy vettél-e "matricát".
Vagy igen?
Bocsi a hülye kérdésért de ezt soha se tudtam elképzelni hogy hogy ússzátok meg a büntit.
Ó megyek én !
Csak szóljatok,már épp reklamálni akartam a másik fórumon hogy engem nem hívtatok,de holnap csak 7re érek haza !
Máskor külön hívjátok rá fel a figyelmemet és megbeszéljül !
Buli !
Kicsit pörgök,ne is foglalkozzatok velem !
Egész nap nem firkált senki
Bár még messze van az hogy én autópályán mennyek de érdemes előre felkészülni nehogy váratlanul érjen valami
Akkor a motorosokat csak a Matrica Kontrollosok ellenörzik?
Szerinted mocin hogy ellenörzi a rendszámot?
Mert szerintem hátulról nem fotózza max a trafi! A trafit meg lehet látni milyen irányba van forditva merről mér (állitólag bár én nem figyeltem sose) (igen azért mert én mindig betartom a szabályokat)
MR. örülök a jó híreknek.
De lenne egy kérdésem.
Azt tudom hogy Gábor is meg te is meg szerintem itt mindenki bőven a megengedett sebességhatár fölött mentek de hogy oldjátok meg hogy ne trafizzanak le pl. Autópályán?
Mert ha ott letakarod a rendszámot akkor nem tudja leellenőrizni hogy vettél-e "matricát".
Vagy igen?
Bocsi a hülye kérdésért de ezt soha se tudtam elképzelni hogy hogy ússzátok meg a büntit.
És üdvözlöm Párodat is !
Csak így tovább a gyógyulgatásban!
Csak szóljatok,már épp reklamálni akartam a másik fórumon hogy engem nem hívtatok,de holnap csak 7re érek haza !
Máskor külön hívjátok rá fel a figyelmemet és megbeszéljül !
Buli !
Kicsit pörgök,ne is foglalkozzatok velem !
Ti jól vagytok?