Beszéltem a hölgyel(providencia biztositto üzletkötöje),éa ha 10-en egyszerre megkötnénk,akkor kijönne háthoz(hozzám),és talán még lehetne ebböl az árbolis alkudni!Bár ha jol kiszámoljátok,a drágábbis havi 1.200 ft/ho.Ennyit meg már megér a dolog!Én most az osztrák tura miatt kötöttem utasbiztosittást,5 napra 3.000Ft/Fö volt!Ez meg havonta 1.200ft.És akkor nemkell rohangállni ha külföldre indulunk,csak menni!Gondolkodjatok el rajta!Szerintem nagyon megéri!
Menyus! Örülök, hogy jól vagytok, és nem lett komoly bajotok... Gabyca térdét azért nézessétek meg más dokival is, nehogy valami gond legyen vele később. Mindenképp add át neki, hogy gyógyulásszon!
A motort magasról lesz@rom... (sorry..)
Sok-sok puszi, és vigyázzatok magatokra nagyon!
Írjuk a vallomást Viktorral Maci!Remélem tarolunk vele,és Hölgy egy életre megemlegeti,hogy ilyen szemét volt,és azzal jött,hogy követési távolság be nem tartása....Egy előzésnél hol van ilyen?
....ja és néhány SUPERMAN-es kép..........magukért beszélnek!
Nem szeretném rontani az üzletedet, de ha valakinek ez jobban fekszik, annak szívesen segédkezek a megkötésben, keressen meg.
Beszéltem a hölgyel(providencia biztositto üzletkötöje),éa ha 10-en egyszerre megkötnénk,akkor kijönne háthoz(hozzám),és talán még lehetne ebböl az árbolis alkudni!Bár ha jol kiszámoljátok,a drágábbis havi 1.200 ft/ho.Ennyit meg már megér a dolog!Én most az osztrák tura miatt kötöttem utasbiztosittást,5 napra 3.000Ft/Fö volt!Ez meg havonta 1.200ft.És akkor nemkell rohangállni ha külföldre indulunk,csak menni!Gondolkodjatok el rajta!Szerintem nagyon megéri!
1)Milka+Milkáné
2)Mr+Mrné
3)Maistear+Niki
4
)
Rám számithatsz!
http://www.indavideo.hu/video/...
A motort magasról lesz@rom... (sorry..)
Sok-sok puszi, és vigyázzatok magatokra nagyon!
Én.
Milka!Nem is Te lennél,ha nem ezt írtad volna!
Ilyen helyzetben csoda hogy nem fajult önbíráskodásig a helyzet.
Nagyon sajnálom menyus.
Jobbulást nektek.
És remélem Peti már várja a kapuba az autóst
áááááááááá!Ha fejlödnék FJR-1300-am lenne!
....ja és néhány SUPERMAN-es kép..........magukért beszélnek!
Lehet, hogy el kéne kezdeni templomba járni?
Nekem ez már kezd sok lenni.
Menyus! Jobbulást nektek.