Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen mi futottunk össze látom te is megvagy,nagyon jó buli volt.Polgárdi bulit néztem,de oda nem tudok menni akkor megyünk Erdélybe.
Sziasztok! Menyus, öszintén sajnálom Gabicának jobbulást Kívánok.
Ez valami hasonló.
Nem szeretném rontani az üzletedet, de ha valakinek ez jobban fekszik, annak szívesen segédkezek a megkötésben, keressen meg.
van közös fotó is csak a fényképezőm másnál maradt.Na szóval Dodóval futottam össze Kenesén
Na gyermekeim mit találltam nektek!?

Beszéltem a hölgyel(providencia biztositto üzletkötöje),éa ha 10-en egyszerre megkötnénk,akkor kijönne háthoz(hozzám),és talán még lehetne ebböl az árbolis alkudni!Bár ha jol kiszámoljátok,a drágábbis havi 1.200 ft/ho.Ennyit meg már megér a dolog!Én most az osztrák tura miatt kötöttem utasbiztosittást,5 napra 3.000Ft/Fö volt!Ez meg havonta 1.200ft.És akkor nemkell rohangállni ha külföldre indulunk,csak menni!Gondolkodjatok el rajta!Szerintem nagyon megéri!

1)Milka+Milkáné
2)Mr+Mrné
3)Maistear+Niki
4
)
És ez igy helyes!
Eszembe sem jutott A párommal voltam elfoglalva,és valahogy nem tudott érdekelni sem a tag sem a motorom
Köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat Gabycának átadtam puszil mindenkit
Talán ha megsugnád!
Ugye!

Rám számithatsz!
Találkoztam hétvégén motorostali valakivel innen.Szerintetek ki lehet?
Menyus! Örülök, hogy jól vagytok, és nem lett komoly bajotok... Gabyca térdét azért nézessétek meg más dokival is, nehogy valami gond legyen vele később. Mindenképp add át neki, hogy gyógyulásszon!
A motort magasról lesz@rom... (sorry..)
Sok-sok puszi, és vigyázzatok magatokra nagyon!
Látvány!
A tegnapi bulin.
Én.
Már megtettem,és köszönjük szépen Maci!
Milka!Nem is Te lennél,ha nem ezt írtad volna!
Nagy kár a gyönyörű gépedért!
Ilyen helyzetben csoda hogy nem fajult önbíráskodásig a helyzet.

Nagyon sajnálom menyus.
Jobbulást nektek.
És remélem Peti már várja a kapuba az autóst
Én fejlödni?

áááááááááá!Ha fejlödnék FJR-1300-am lenne!
jól van akkor. Szerintem ha menyusnak gondja van, ajánld neki.
Írjuk a vallomást Viktorral Maci!Remélem tarolunk vele,és Hölgy egy életre megemlegeti,hogy ilyen szemét volt,és azzal jött,hogy követési távolság be nem tartása....Egy előzésnél hol van ilyen?
....ja és néhány SUPERMAN-es kép..........magukért beszélnek!
Mr, mi volt az ügyvédes kihalgatáson?
anyagi kár jelentős? Apám, ez már alkatrésznek sem jó, részvétem.
Menyus! Jobbulást nektek, nem tudok mást írni, nem merek motorra ülni, mert itt is mindenki hülye a meleg miatt!
Gyerekek! Mi van evvel az évvel?
Lehet, hogy el kéne kezdeni templomba járni?
Nekem ez már kezd sok lenni.
Menyus! Jobbulást nektek.