Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és természetesen jó reggelt mindenkinek
HA gondolod akár most is el tom neked küldeni.
nem én vagyok(asszem )
Köszönet.
A szívó oldali vezérműtengelyt szokták betenni a kipufogó oldali tengely helyére, mert nagyobbat és hosszabban nyit. Ezzel kapcsolatosan a legbiztosabb, ha felkeresed Csunderlik Csabát az esztergomi Suzuki márkakereskedésben, és ő megcsinálja neked, mert állítható lánckerekek vagy a meglevő lánckerekeknek a lesajtolása szükséges a pontos beállításhoz. Azt is elmondom, hogy kb 5-7 lóerő plusz várható a dologtól. A könyvet meg estére küldöm.
itt is jó éjt!
sajnos!
na igen,ez is igaz
itt szarba lennék ha lene velem valami
itt 35-után már öreg vagy,20-évessen meg még tapasztalatlan
na akkor?
mindig van másik
miért van másik?
ha kirúgnának,az sem érdekelne nagyon
akkor jó itt lehet ,hogy már nem lenne munkahelyed egy ilyenér
ááá,azt nem,ki menne oda dolgozni?de lesz kiabálás az tuti
huuuuu! KIRUGÁST?
tudom mint én
holnap reggel-6,kor kellek ,mert esküvözök ,már mint dolgozok ,este meg nekem buli jó mi?
ma a kerámikusnál megkaptuk a magunkét:azt mondta:mert neki ilyen hülye picsákkal kell együtt dolgoznia na erre fogtuk magunkat,hogy akkor ezek a p***-k nem is olyan hülyék,és szépen eljöttünk gondolhatod,mit kapunk hétfőn
tudod Te is milyen szétszórt vagyok mostanában
kitől?majd megvédjük magunkat
oké bocs már bejött
,nem is mondta ,hogy fen vagy az íviven
na most kapunk az offolásért de ez van
tudod,a Márti.Tegnap is mondtam.Nézd meg azt a pici lányt,milyen édes,ma is vigyáztam rá.Pankaszné Sárközi Márti az iwiwen .Ismerőseim között van.
holnap egész délelőtt vásárban leszek árulni a sok köcsögöt,gondolhatod mennyire hiányzik.Most van a VÍZ Zene Virág fesztivál Tatán
Jó éjt mindenkinek!