Az fantasztikus film volt!
Tisztelet Mindenkinek!
De tényleg igaza van Milkának minden viccet félretéve!Nem szervízigényes annyira az XX!
És megyeget céppen!
tanuként hívtak be a rendőrségre.nem volt semmi ami ellenem szolna-se gyorshajtás se semmi
hála égnek piros lámpától indultunk és a kereszteződéstől kb 40-50 méterre csatt nem volt helyem felgyorsulni
igen el
sajna 5hete balesetem lett vele-egy barom autós körúlnézés nélkül lehajtott a járdárol és egyíven meg akart fordulni-záróvonal,forgalomtól elzárt terület...féktávon belül oly mértékben,hogy 1-1.5 méter féknyom után csatt szinte nem lassult a motor semmit(a fékezéstől) kifejeltem az oldalablakját-3 napig nememlékszem semmire...a motor totálkár lett..röviden ennyi-arra várok hogy fizessen a biztosító
Nekem ez volt az első Vasam, tehát sok összehasonlítási alapom nincs. Erre ültem és ezt szoktam meg...
Milka irta, hogy kell 1 kicsit szokni a dolgot, de abszulut szokható, és nagyon jó fékek vannak rajta... bár ezt is lehet első kerékre tenni...
Túrázáshoz is nagyon jó, kényelmes, tudsz hova pakolni, szoval jó gép!
én is így tudtam,de itt a környezetemben van kettő is ami 97es és nincs egyiken sem ez a fékrendszer.
csak ezért kérdeztem-gondoltam a 97esen lehet hogy egyiken sincs
az durva-tudom hogy nem lehet összevetni az R1el,de nekem mindig a nagy vasak tetszettek
ezzel a duálos fékkel milyen kiadástól gyártyák? amiket nézegettem árban azok 97-99 nekem ezek jöhetnek számításba.ezeknek (úgy ahogy mondod)szebb a műszerfaluk...nekem bordó-piros ezek tetszenek nagyon
Mielött belekezdenék abba milyen az XX,elötte leszögezem A SZIVEM A HANGVILLÁHOZ HUZ!
Igázon,olyan semmilyen motor,és mégis mindenre jo egy picit!Olyan mint a kombinálltfogo!
De megszerettem.A duálféket szokni kellett,a müszerfal csapnivalo szerintem(a régi analog szebb volt).de meglehet szokni(ha muszály).
Kanyarban hamar leér füle-farka.Iszonyatosan jo fék van rajta(ahhoz képest,hogy 250 kilo üresen).
Szoval összeségében nemrossz.De nálam(mint a barátaim tudják)a szin a lényeg!Királykék legyen,oszt jonapot!Ilyen vagyok,mitcsinálljak?!
Ja kényelmes,és lentröl tol mint gözmozdony.A váza,elsöteloja(nem tekergethetö,bár gyárilag se rossz) lehetne moderrnebb.Jo a fogyasztása,átlag 6 lityi.De sikerült már 4.3-ra kihozni(tavalyi osztráktura 100-110-es tempo).
Szoval nemrossz,de az R1-után lomha bálnának fog tünni!
Ja még valami,hosszu szervizinterrvallumok! Olajcsere 12.000-nél,gyertyacsere 50.000-km-nél(bár ismerek olyat aki 60.000 után cserélte ki).
nem köszi