nekem most van Continentalban majdnem 10 ezer km de még mindig jó.pedig hányan lehurrogtak hogy ilyen szar gumit vettem....nekem eddig jó volt,igaz olyan sokfélét még nem próbáltam,a célnak tökéletesen megfelel
hát le a kalappal elötted
bárcsak a felét kibírná nálam-pedig én is állandóan kezelem
egyébként milyen az XX?régóta van meg neked?mennyit fogyaszt?mennyire kényelmes elől hátul...?
ilyet szeretnék most venni
nekem nagyon régen ez az álmom-nagy dög
De mielött ebböl egy nagy haragszomrád lenne,felejtsük el!
Tán még annyit,a pályán lehet menni lendületböl,és nem eröböl.És pályán inkább a széle kopik,nem a közepe!Célegyenesbe felválltok hatodikig,és 140-150-körül végig slattyogok!Egyenesbe mindenki tudja huzni,meg azt lehet közutonis.De mint irtam,már nemnagyon pályázok(pénz,idö,stb okok miatt).Idén még nemis voltam!
A gázkart meg közuton finoman tekergetem,márcsak azértis mert utassal szoktam menni.Ne kelljen egész uton elöre-hátra himbáloznia!
Egyébként mégegy adat:a láncot nemrég cseréltem 38.000-er volt benne!
hát ja meg attól hogy mennyire durván kezeled a gázkart-ahogy én kezelem,nálam egy használt gumi 80-90%os kb 4000-5000km de ez én vagyok
Nekem azért volt furcsa amit írt milka1,mert az a motor 160lóerős és kb 230 kg sacc hayabusás haverjaival motorozik (pálya-szerpentin...) nézd meg a felrakott képeket-ha én felmegyek pályára utána azzal a gumival nem kell elmenni sokat akkor hogy mérte be hogy 11-15ezer km?! Ezért kételkedem (egy szezonban aki állandóan megy,belerak a motorjába kb ennyit.Ha felmegy vele a pályára,akkor hogy lehet ennyi a gumiban is?Na mindegy
Állandoan kétszemély,és néha még turadobozokis!
egyébként egy nagy titka van(nem csak magamtol jöttem rá),tartosan 5-6 kilcsinél tovább,ne menj 230-felett!
Mert akkor tulmelegszik,és vége!
Balatonrol feljöttünk(utasnélkül),egy másik motorral,ugy 250-es utazoval.Komolyan mondom,a gumi fele eltünt!
Egyébként most cseréltem 12.400-kilcsit mentem a régivel!
most olvasom hogy milyen fajta motorod van.Nem tudom hogy közlekedsz vele,a 11000et is de a 15ezret főleg sokallom még túra gumi esetében is.nekem is volt nagytestű motorom,meg sok más is,most jelenleg R1em van,de szerintem még új gumi esetén sem tudnék 6-8ezernél többet kihozni belőle
Az hogya "legolcsobb" azzal tudnék vitatkozni,de mindeggy!
Nálam az ár/érték arány (mennyi kilcsit tudok elmenni vele),a lényeg!Már nemnagyon járok pályázni(a mostani vas nemis odavalo),de utcánis simán lelehet dönteni lábtartoig a Contival!
Évente megyxek 25-35 ezer kilcsit,nem mindeggy milyen sürün cserélek gumát.
Volt probállkozás D-208-al,de a hatkilos 4.000-km-re megette!Tehát a mostani vas,ugy 2500-3000-re enné meg.
Ez nekem anyagilag nemjo!A Contival 11.000-15.000-er körül elgurulok.
Engem csakis uj érdekel(én meg használltban láttam már csodás dolgot).
Egyébként évekota contit használok,és semmi gondom nemvolt még vele!Söt,ismeröskörben is sokan evvel a gumával nyomulnak.Még pályánis megállja a helyét(ahhoz képest mennyibe kerül).
A contival semmi gond nincs, ár érték arányban jó gumi, a töredezés meg valószínű a tárolási körülményeknek tudható be. Nem hiszem, hogy magától reped szét csak azért mert nem mez, mischeln vagy dunlop. Akkor nem is engednék utcára. Ízlésfüggő ki mit szeret, ez teljesen egyedi.
Milka kollega pl cereti és mi meg őt ceretjük tehát a contit is ceretjük
szia Continentallal nem foglalkozom-nagyon sok rossz dolgot hallottam vele kapcsolatban és láttam is-nekem nagyon tetszenek,de sajna olyan minőségűek,hogy nem merném felrakni 1éves gumit láttam kb 4000km volt benne és szét volt repedve minden mintában vászonig egyébként van most Pirelli Diabló supercorsa 180/55/17 14ezerért,Metzeller Renn Sport 190/55/17 14ezerért...
Sziasztok!
Van egy csomó használt MOTORGUMIM.Nagyon szép állapotban NAGYON OLCSÓN eladók!(akár vágott slick is-nem szétpályázott,nagyon szép állapotúak és csak 15ezer ft-ig!)
Ha valakinek szüksége van valamilyenre,akkor a 0630 4 151-723as számon elér.(Dunaújváros)
RENDELÉSRE ÚJAK IS VANNAK KELLŐEN ÁR ALATT :)
Mindenkinek kellemes hétvégét-és széles utat
bárcsak a felét kibírná nálam-pedig én is állandóan kezelem
egyébként milyen az XX?régóta van meg neked?mennyit fogyaszt?mennyire kényelmes elől hátul...?
ilyet szeretnék most venni
nekem nagyon régen ez az álmom-nagy dög
De mielött ebböl egy nagy haragszomrád lenne,felejtsük el!
Tán még annyit,a pályán lehet menni lendületböl,és nem eröböl.És pályán inkább a széle kopik,nem a közepe!Célegyenesbe felválltok hatodikig,és 140-150-körül végig slattyogok!Egyenesbe mindenki tudja huzni,meg azt lehet közutonis.De mint irtam,már nemnagyon pályázok(pénz,idö,stb okok miatt).Idén még nemis voltam!
A gázkart meg közuton finoman tekergetem,márcsak azértis mert utassal szoktam menni.Ne kelljen egész uton elöre-hátra himbáloznia!
Egyébként mégegy adat:a láncot nemrég cseréltem 38.000-er volt benne!
Nekem azért volt furcsa amit írt milka1,mert az a motor 160lóerős és kb 230 kg sacc hayabusás haverjaival motorozik (pálya-szerpentin...) nézd meg a felrakott képeket-ha én felmegyek pályára utána azzal a gumival nem kell elmenni sokat akkor hogy mérte be hogy 11-15ezer km?! Ezért kételkedem (egy szezonban aki állandóan megy,belerak a motorjába kb ennyit.Ha felmegy vele a pályára,akkor hogy lehet ennyi a gumiban is?Na mindegy
Állandoan kétszemély,és néha még turadobozokis!
egyébként egy nagy titka van(nem csak magamtol jöttem rá),tartosan 5-6 kilcsinél tovább,ne menj 230-felett!
Mert akkor tulmelegszik,és vége!
Balatonrol feljöttünk(utasnélkül),egy másik motorral,ugy 250-es utazoval.Komolyan mondom,a gumi fele eltünt!
Egyébként most cseréltem 12.400-kilcsit mentem a régivel!
Nálam az ár/érték arány (mennyi kilcsit tudok elmenni vele),a lényeg!Már nemnagyon járok pályázni(a mostani vas nemis odavalo),de utcánis simán lelehet dönteni lábtartoig a Contival!
Évente megyxek 25-35 ezer kilcsit,nem mindeggy milyen sürün cserélek gumát.
Volt probállkozás D-208-al,de a hatkilos 4.000-km-re megette!Tehát a mostani vas,ugy 2500-3000-re enné meg.
Ez nekem anyagilag nemjo!A Contival 11.000-15.000-er körül elgurulok.
Engem csakis uj érdekel(én meg használltban láttam már csodás dolgot).
Egyébként évekota contit használok,és semmi gondom nemvolt még vele!Söt,ismeröskörben is sokan evvel a gumával nyomulnak.Még pályánis megállja a helyét(ahhoz képest mennyibe kerül).
persze hogy szeretik a contit-nagyon szép a mintája és a legolcsóbb
avonról én is hallottam jókat
Milka kollega pl cereti és mi meg őt ceretjük tehát a contit is ceretjük
h hívták/hívják azt a gyereket aki rs125 után vett egy busát ? itt fórumozott
remélem nem történt vele semmi ...
Kerül amibe kerül!
Continental road-attac 180/55/17 (XX gyári méret)
Van egy csomó használt MOTORGUMIM.Nagyon szép állapotban NAGYON OLCSÓN eladók!(akár vágott slick is-nem szétpályázott,nagyon szép állapotúak és csak 15ezer ft-ig!)
Ha valakinek szüksége van valamilyenre,akkor a 0630 4 151-723as számon elér.(Dunaújváros)
RENDELÉSRE ÚJAK IS VANNAK KELLŐEN ÁR ALATT :)
Mindenkinek kellemes hétvégét-és széles utat