Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még nem tom h gyerekes hétvégém lesz-e

amugy az ujjakat is szivesen várnád hogy megismerjük öket csak véletlen félreirtad ...................szerintem

csak ismerjük személyesen az ugy cool
Április 20. R6Klub nyitótúra:
Étkezéssel kapcsolatban: egyik barátom felajánlotta, hogy igénybevehetjük kedvezményes (1000Ft ételenként) árakon, édesapja gyorséttermét vasárnap délután Balatonfüreden.
Kérem április 6. vasárnap délutánig jelezze minden túrázó, hogy mit fogyasztana az alább felsoroltakból:

48. - Cordon Bleu hasábburgonyával
57. - Gyros tál
60. - Csirkemell csíkok bakonyi módra (tejszínes, gombás) galuskával
62. - Al Bundy csirkéje (rántott, camemberrel töltve, áfonya lekvárral) vegyeskörettel

Email: ogre-orange@freemail.hu
Semmi vazeg semmi.
csak azért gondoltam mert igy igasségos hogy ne az legyen hogy valahol hanem pont középen
Ja miért nem vagy a listán?
inkább a gumiszag lehet kemény

a szomszádok biztos azt hiszik h valami rátermett bika jol megcsinált gumival ...............
Hello Mindenki! Asszem gyógyulok! A 27 nm-es lakásomban van 10 db gumi meg két 22es kormány! Elég vicces látvány!
jah pep ma nem fáj a bucim
én is szeretem az olyan forumot ahol mindenki ismeri egymást és ha esetleg buli van akkor legalább 1x talizunk mert sokkal jobb ugy beszélgetni stb stb
csinált nekünk ilyet :MR MILKA ARTHUR csak nem vesszük igénybe .................
reméljük lesz buli mikor tényleg ott lesznek azok akik itt össze tartanak a többiekre meg -ni rá.
jo lenne összerázni a csapatot

én tényleg örülök azoknak az embereknek akiket innen ismertem mert nagyon jo kapcsolatokat teremtettünk innen a forumrol.
csasztok!

csö pep kömény vagy mint a tavalyi mammutkaki

mi van pusztavacson?
Sziasztok.
Hát tudjátok, azért írok, hogy kifejezzen sajnálatomat.
SAJNÁLOM HOGY BESZART A RÉGI VICCES FORUM.

MÁS

.........................................
................A NAGY BÉKITŐ GURULÁS.....................................................
.............
!

Mi lenne, ha újból összejönne a nagy csapat (A RÉGI JOBARÁTOK) ezét indítványozom, hogy Jövő hétvégén azaz: 2008. 04. 13. VASÁRNAP módjuk 11: 00 kor
Találkozzunk az országunk közepén, ami PUSZTAVACSON BESZÉLJÜK MEG A PROBLÉMÁKAT.
Ja és ugyebár koccinthatnánk MAISTEAR új motorjára KOLÁVAL ki szőkével O09] ki barnával O09].
Atán onnan mehetünk, amerre akarunk.
EZ A FELHIVÁS ZÁRT KÖRŰ CSAK A RÉGI FORUMOZOKRA VONATKOZIK.

VEGYÜK VISSZA A FORUMUNKAT !
NEM AKAROK ARCTALAN EMBEREKKEL BESZÉLGETNI!(adatlap kitöltése kötelező )
Nem akarok nyálas ,csacsogos,menstuálós,szenvedek mint álat oldalt olvasni minden este !
Akia most megbántottam evvel az igy járt.
Ha meg akarja beszélni velem akkor :: Bőle Péter(pep) 1202 Nagykörösi ut 179 itt vagyok 9-17:30 ig

1;pep
2;
3;
jó reggelt mindenkinek.pálinka megvolt?
Jó reggelt
kösszee... viszont kívánom. Bár egyedül vagyok, de azért egyedül kívánok sok szerencsét!

Jóéjt!
na majd szoritunk neked ketten és sikerülni fog biztos!
jó éjt megyek mert Timinek kell a net ,mert írja a dolgozatott. pusz
szombaton.. írásbeli.. kilátásaim reménytelenek... szakdoga leadási dolgok úgy szintén...
én jól vagyok köszi de timi ki van! konzulens! nincs És 3-hÉt mulva le kell adni a szakdolit! És te? neked mÁr van? mikor nyelv vizsgÁzÓl?
halihoo

boldog szülinapot kedves
mizújs?
szió
szívesen direkt küldtem ilyet ezt kerestem jó éjt
köszi,pont olyan mint a cicám
Cya és mégegyszer boldog szülinapot jó bulizást és legyél jó!
csakezt szeretem volna kedveskedni puszika jÓ bulizÁst
a lapot meg kÜldtem
ma,ne tudd meg mi volt!szemétgyűjtés a kórház körül annyi sörösdoboz volt ott eldobálva,mint állat...hova jutott a világ
így szokott ez lenni,kis hazánkban minden nagyon gyors