Április 20. R6Klub nyitótúra:
Étkezéssel kapcsolatban: egyik barátom felajánlotta, hogy igénybevehetjük kedvezményes (1000Ft ételenként) árakon, édesapja gyorséttermét vasárnap délután Balatonfüreden.
Kérem április 6. vasárnap délutánig jelezze minden túrázó, hogy mit fogyasztana az alább felsoroltakból:
én is szeretem az olyan forumot ahol mindenki ismeri egymást és ha esetleg buli van akkor legalább 1x talizunk mert sokkal jobb ugy beszélgetni stb stb
csinált nekünk ilyet :MR MILKA ARTHUR csak nem vesszük igénybe .................
reméljük lesz buli mikor tényleg ott lesznek azok akik itt össze tartanak a többiekre meg -ni rá.
jo lenne összerázni a csapatot
én tényleg örülök azoknak az embereknek akiket innen ismertem mert nagyon jo kapcsolatokat teremtettünk innen a forumrol.
Sziasztok.
Hát tudjátok, azért írok, hogy kifejezzen sajnálatomat.
SAJNÁLOM HOGY BESZART A RÉGI VICCES FORUM.
MÁS
.........................................
................A NAGY BÉKITŐ GURULÁS.....................................................
.............
!
Mi lenne, ha újból összejönne a nagy csapat (A RÉGI JOBARÁTOK) ezét indítványozom, hogy Jövő hétvégén azaz: 2008. 04. 13. VASÁRNAP módjuk 11: 00 kor
Találkozzunk az országunk közepén, ami PUSZTAVACSON BESZÉLJÜK MEG A PROBLÉMÁKAT.
Ja és ugyebár koccinthatnánk MAISTEAR új motorjára KOLÁVAL ki szőkével O09] ki barnával O09].
Atán onnan mehetünk, amerre akarunk.
EZ A FELHIVÁS ZÁRT KÖRŰ CSAK A RÉGI FORUMOZOKRA VONATKOZIK.
VEGYÜK VISSZA A FORUMUNKAT !
NEM AKAROK ARCTALAN EMBEREKKEL BESZÉLGETNI!(adatlap kitöltése kötelező )
Nem akarok nyálas ,csacsogos,menstuálós,szenvedek mint álat oldalt olvasni minden este !
Akia most megbántottam evvel az igy járt.
Ha meg akarja beszélni velem akkor :: Bőle Péter(pep) 1202 Nagykörösi ut 179 itt vagyok 9-17:30 ig
amugy az ujjakat is szivesen várnád hogy megismerjük öket csak véletlen félreirtad ...................szerintem
csak ismerjük személyesen az ugy cool