Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha szerzel eggyet,megyek azzal!Megigérem!
ZIL?
okké
Csöleur!

Ráteszek mégegy lapáttal!

Jön velünk egy autois!
De valaki mindig kísérje a kicsiket és a többiek várják be őket időközönként
Nekünk (R6Klub) is lesz egy szezonnyitó túránk áprilisban, kb. 5-600km, 120-150km/h átlaggal.
Ha énis ugynéznék ki mint Borso,biztos levetköznék!
Na ide kuksiz te kavicskirály!

Senkise állitotta,hogy élvezetes,de azzá lehet tenni!Ráadásul nem kell mindenkinek folyamatosan 100-120-al menni,mert elöre lehet szaladni,stb.A lényeg,ne tünjön el mindenki a balfenéken!Másik az egész etap jo ha 2X 50 kilcsi lessz,ezt meg tán márcsak kilehet birni!Nem?Ja és mindenki tudja szerintem,hogy Leo vasa mire képes,hiszen elégszer irtunk rola,meg beszélgettünk erröl!Ha ez nagyobb táv lenne, én beszélném le rola Leot,de ezt már irtam!
Nem véletlen,hogy Szegedre szereztünk neki ülést,egy nagyobb vason!
ez cool...egyik bikiniben napozik másik motoros ruhában és csizmában...
Ez mind oké amit itt beszélgettek és egyetértek a gondolatokkal. De azt azért ne mondjátok már, hogy hayabusával folyamatosan 80-120 km -es tempóval élvezetes kirándulni mert ha ez így van akkor vegyetek Choppert... Én elég sokat mentem a Chopperes haverjaimmal...hát...2 óra multán már nemtudtam hogyan üljek a motoron és rohadt uncsi volt...pedig elég gyakran mentek 130-150-es tempókat .... Nem arról beszélek, hogy 200 fölött kell haladni, de bizonyos időnként bizonyos szakaszokon bizony odavan csapva és ez így élvezetes... Ha Hayabusák meg XX-ek között van 125-ös meg 250-es moci, na az nem oda való. Ha meg igy van avval sincs semmi gond, csak akkor ezt mindenképpen tudatni kell az összes résztvenni szándékozóval és akkor mindenki tudja mire számíthat és, hogy akar e városnézésre menni vagy sem.
Van egy rossz hírem már fent volt a fele GH 5 és blokkoltűk a tárhelyet

Torrentet tok adni de én már nem szeretnék nekikezdeni mégegyszer feltölteni mert torrenten vannak kötelezettségeim és tartanom kell az arányt különben kirúgnak.
Akkor én mit szóljak?
Hali mindenkinek.
Lányok
Igeeeeeeeeeeeen A bálna hozzám képest tehén
Én a tavaly balatoni gurulás után megutáltam a csoportban gurulást
Bééb te vagy aki a földön fekszik ?
nah akkkor azokkal nem kell foglakozni azoknak a társaságukat nem kell keresni,akkor tényleg jobb ha egyedül gördül az ember,
nekem is adódott litván ismerettségem kint irben,mondtam ha ök északnak mennek motorozni akkor én aznap délnek,mert nekem tök mind 1 merre megyek de az nem hogy ezekkel még 1 x er össze fusssak,azok a tipikus tirpál motoros fajta volt!
imádok csoportban moccolni,és mindig alkalmazkodtam gyegébb mocisainkhoz,vagy épp a gixeres barátom hozzám...
Félig meddig jó volt az a gurulás, csak az nem tetszett, h sokan elhúztak, én meg pötymörögtem Szerencsére akadtak páran, akik megvártak, és jöttek velem, és ők egyáltalán nem b...gattak, h hipergyors vagyok

Leot is meg tudom érteni, h nem mer elmenni veletek gurulni. Benne van az ember lányában a félsz, h kiröhögik (volt bene már részem), meg cukkolják, elhagyják, lehagyják, otthagyják (ezt is tapasztaltam már).
Igen én voltam, csak elég nagy volt akkor a fejetlenség, hogy ki kicsoda. Megnyugtatásként közlöm, h azóta fejlődtem. Tök büszke vagyok magamra
Bár úgy lenne, de itt esik, na nem mintha motorozni indulnák!
Magának is gazduram
már régeben fent vagyok de ebéd minden volt...
de az tény hogy nem kukorikúúúúúú vótam sosem
Egyébként :
Napsütéses, száraz aszfaltos délutánt mindenkinek!
"(ÖREGBIKA SZINDROMÁM VAN)" ?
Az mi? Már nem áll fel

Bocsi Pep, de ezt nem lehetett kihagyni.