Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Benneteket mindenképp
Milenne veletek nélkülünk?!
Hallod Pep!

Nem kell rohannunk!Megvárnak!
hát!
ha formában vagyunk bizony nem tudnak velünk lépést tartani.... /mégis csak pasik/
pedig bevárnánk őket
ugyanmar, velunk cak neha nehez elbirni, nem, baba?
Ami késik,nemmulik!
Gyerecsak,segits!

egyedül nembirok velük!
Akkor kár volt sietni haza

(se szex se meló)
csók neked te drága!
Engem mindig,mindenki,kiván!
Micsinálljak,ellenállhatatlan vagyok!
No meg szerényis!?
De csak a munka miatt hivott,mert kerestek!a tartozos mokus!
Ja meg láűttam hogy TEGNAP este CSAJOS este volt és gondoltam Örülne valaki még egy kannak
Pontosan!
Melo?!

Hadjuk!Már tavalyrol logott egykis lével,de gondolta elfelejtettem,és beprobálkozott.Mondtam neki elöbb a tartozást rendezze,utánna beszélhetünk.Persze amint kivasaltam volna belöle a lét,lesshetett volna,hogy mikor lát legközelebb.
Dehogy megy

Csak gondoltam sugárzok nektek TÁVBA jókedvet mert szar idő van
Azért írtam, hogy szívemből szóltál, mert én is kicsivel kezdtem, és volt olyan aki ott hagyott a picsába és nem számítottam és volt aki úgy gondolkodott mint te és mögöttem jött és együtt mentünk.
Így mindkét érzést áltéltem. Épp ezért minden kezdőt támogatok és bátorítok.
Sőt akkor is megdicsérem ha nincs miért, mert az arra ösztönzi hogy még jobb legyen.
Milka.
Meló
Vagy csak kívános volt aszony és ráfogta a telefonra

(puszi Milkáné )
Ceva Pep! Te már megint vigyorogsz ..megy az üzlet miiiii
Szevasztok
Az a legkevesebb(no meg a fizetés9!

Mondj egy helyet Pesten,ahova odatalálsz!Onnan elnavigállak,vagy én,vagy valaki odacsattog érted!Nem probléma!
Szia!

Figyelj,csak igy lehet!Figyellnünk kell a "kisebbekre"!Majd lessz neki is nagyobb vasa,és akkor már mi kell hogy kapaszkodjunk,ha lépést akarunk tartani!De addig,figyellni kell rájuk,mert ökis motorosok,és ökis szeretnének társaaságban motorozni!Azért még senkitse kell kirekeszteni,mert kissebb a motorja,megoldást mindig lehet talállni,csak egy kicsit önzetlenebbnek,és elörelátobbnak kell lenni!
Ja és ezeket a sosokat nem azért irtam,hogy belopjam magam bárki szivébe,hanem mert ez a véleményem!
Ha olyan a tura(lásd szeged),akkor ugyis énleszek az elsö,aki lebeszl valakit,ha ugy érzi,macerás,vagy megeröltetö lenne neki,vagy a gépének.
koszonom most mar csak egy gondom van, hogy hogy talalok oda a talalkahelyre, de ezt talan mar megoldom
Na azért!

Ha kell megigérem,végig mögötted leszek!Majd megy más elöl!