Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez már az 5. rész és nekem megvan
meg mondom 3 nap mozgás undor
mire tökéletesen elfelejted mit is tettél magaddal
szióóó megjöttem a tornából jaj nekem! mi lesz velem holnap?
sziasztók mindenkinek!
Jó estét mindenkinek!
Lányok
Cool! Válaszoltam a motorosok.hu-n!
Ha naked bike a cél, van egyenes kormányhoz való adapterem Busához. Bár már odaígértem Laci75-nek, de méretezés végett el tudom küldeni, ha érdekel. Kereket meg nézek az e.bay-on óccsóért, ha tudok.
hastancolast nem vallalok :) juteszembe, hozzad vigyem szombaton a motorom? mert asszem menyus intezett nekem egy potyautas-ulest...
Jo éjt!

Joooooo kondérba ülést!
Látom te is gyógyulgatsz, kitartás!

Hajrá Alphahím csak így tovább!
No páááááá mannam kell.....mindgyáááá kezdek megen....
Siastok!
Csöle!

Ha jössz szegedre,én valahogy ráveszem Leot egy hastáncoskompolásra!Na mit szolsz?
Cool!
Amiben tudunk.....segítünk!Csak szólj!.....ÉS GYÓGYULJ!
csak így tovább....
szerintem legyen mondjuk hmmmmm hayabusa utánzat a géped
szeva jó látni hogy totyogsz
látom ott is van szurkoló tábor és itt is van!
ha a moci gyógyul te is húzzá bele....
Sziasztok!
Kösz az érdeklődést javulok. Ma került új gipsz a csuklómra. Egyre többet tudok ülni, feküdni, aludni. Tegnap este végig aludtam 3 órát egyhuzamban! Olyan vagyok mint a kisbabák, eszem, alszom, kaki a sorrend néha változik! Már le tudok ülni a gép elé is akár 1 órát is.
Napról napra jobb ez biztos!
A moci pedig, holnap kivonatom ideiglenesen a forgalomból, és addig is érdeklődöm, eresgélek, álmodozom. A legutolsó ötletem egy B-King utánzat, de még sokat fogok vacilálni. Minden attól is függ, Béla mit mond majd ha hozzá kerül.
egy.........és akkor a Fiveurban Projectre iratkozz fel! ....gyerünk .....tempo Barátom....csapj oda Nekik....ne szarakodjanak!
A pukikat abba nyomnám Alpha helyében......
Micsoda gázfröccs hangok jönnének elő! . . .
.......egyél sok-sok babot,és tesztelj Alpha!
hát..ha ilyen gyorsan menne az szíp lenne...de legjobb esetben is 2 hét még...
A Micron dobokat szoríjja kend erősen a hóna alá! Attól gyorsabban fog gyógyulni!
Hajrá Királyom!
Mikor hozod ki?Pénteken?
....ÍRATKOZZ FEL A LISTÁRA!Plííííízzzzzzz Teeeeee!
...kérlek ne sírj Barátom.....,minden R.A.S.
Csá! Enyém hitelbírálat alatt az új meg raktárban lezsírozva vár, hogy áment mondjak rá!