Cool! Válaszoltam a motorosok.hu-n!
Ha naked bike a cél, van egyenes kormányhoz való adapterem Busához. Bár már odaígértem Laci75-nek, de méretezés végett el tudom küldeni, ha érdekel. Kereket meg nézek az e.bay-on óccsóért, ha tudok.
Sziasztok!
Kösz az érdeklődést javulok. Ma került új gipsz a csuklómra. Egyre többet tudok ülni, feküdni, aludni. Tegnap este végig aludtam 3 órát egyhuzamban! Olyan vagyok mint a kisbabák, eszem, alszom, kaki a sorrend néha változik! Már le tudok ülni a gép elé is akár 1 órát is.
Napról napra jobb ez biztos!
A moci pedig, holnap kivonatom ideiglenesen a forgalomból, és addig is érdeklődöm, eresgélek, álmodozom. A legutolsó ötletem egy B-King utánzat, de még sokat fogok vacilálni. Minden attól is függ, Béla mit mond majd ha hozzá kerül.
mire tökéletesen elfelejted mit is tettél magaddal
Lányok
Ha naked bike a cél, van egyenes kormányhoz való adapterem Busához. Bár már odaígértem Laci75-nek, de méretezés végett el tudom küldeni, ha érdekel. Kereket meg nézek az e.bay-on óccsóért, ha tudok.
Joooooo kondérba ülést!
Hajrá Alphahím csak így tovább!
Siastok!
Ha jössz szegedre,én valahogy ráveszem Leot egy hastáncoskompolásra!Na mit szolsz?
Amiben tudunk.....segítünk!Csak szólj!.....ÉS GYÓGYULJ!
szerintem legyen mondjuk hmmmmm hayabusa utánzat a géped
látom ott is van szurkoló tábor és itt is van!
ha a moci gyógyul te is húzzá bele....
Kösz az érdeklődést javulok. Ma került új gipsz a csuklómra. Egyre többet tudok ülni, feküdni, aludni. Tegnap este végig aludtam 3 órát egyhuzamban!
Napról napra jobb ez biztos!
A moci pedig, holnap kivonatom ideiglenesen a forgalomból, és addig is érdeklődöm, eresgélek, álmodozom. A legutolsó ötletem egy B-King utánzat, de még sokat fogok vacilálni. Minden attól is függ, Béla mit mond majd ha hozzá kerül.
Micsoda gázfröccs hangok jönnének elő!
.......egyél sok-sok babot,és tesztelj Alpha!
Mikor hozod ki?Pénteken?
....ÍRATKOZZ FEL A LISTÁRA!Plííííízzzzzzz Teeeeee!