[megszeppentenpislog] (csak mert ilyen szmajli nincs oke, ertettem...koszonom szepen megyek :) es Torpicurral egyutt probaljuk a legjobb formankat hozni
Már irtam egy párszor!Az én(illetve a mi)mottonk,eggyütt megyünk,eggyütt jövünk.Senekit,mégegyszer senkit nem hagyunk hátra,semmilyen körülmények között,föleg nem azért mert kissebb a paripája!
Akkor a "balatoni" menést nem én szerveztem,és nem volt fogalmam arrol,kik,mekkora géppel jönnek.De mikor felállta csapat,láttam vannak kissebb vasak,és "kissebb" tudással,rutinnal rendelkezöek.Evidens hogy én fogok alkalmazkodni, a nagyobb vassal"több rutinnal",és nem ö.És ha ehhez az kell,hogy 80-nal mennyek,annyival fogok,vagy ha meg kell állni,hogy utolérjen,megállok.Persze ez nem azt jelenti,hogy örülök neki,de ha akkor ott ráförmedek valamelyikre,avval csak azt érhetem el,hogyesetleg elmegy a kedve az egésztöl,és a maradék önbizalmatis kiölöm belöle!
Inkább mosolygok,és megprobálok hasznos tanácsit adni!Énse ugy bujtam ki anyucibol,hogy én voltam az aszfalt ördöge(tán mostse vagyok),nálam is vannak jobbak,gyorsabbak,tapasztaltabbak.
Többször nemfogom leirni,és nemfogok könyörögni sem!Aki jelentkezett,tudta mi lessz a tempo,és vállalta!Az álltalam szervezett turákon,meg álltalában én megyek elöl,és én diktálom a tempot.És énis vállaltam,hogy ugy megyek,ami nekedis jo.Ezért nemértem a problémádat.Velencét még tolatvais egy ora alatt elérjük!Most nem a nagy táv,vagy a nagysebesség a lényeg,hanem hogy eggyütt legyen a csapat(mondjuk egy évadnyito gurulás tekintetébe),meg mindenki bontogassa a szárnyait a szezonra.
Tehát csak ismétellni tudom önmagam,NEMÉRTELEK!Nekem senkise jelezte,hogy gond lenne a 110-120-as tempo!Ha neked ezt valaki felrotta,akkor jelezd,majd beszélek vele!
Szerintem ne aggódj emiatt Leo.
Tavaly nyáron voltunk egy balatoni guruláson, vegyesen a fórumról. Milka, Fiveurban is jött, és minddketten megvártak külön-külön. Pedig aztán én nagyon béna voltam
koszi amit irtal, hogy ne foglalkozzak vele... de teny, hogy nehezen tartana az en 10edakkora kis picurkam a tempot, es nemakarom h emiatt kelljen mindenkinek visszafogni magat.
üdv mindenkinek