Ezis igaz!Közölvelett vele a tempo!Söt még mikor a helyszinre érve,közölte ez neki sok,nem ráripakodtam,hanem még lejjebb állitottuk a tempot!Én ugyérzem minden tölemtelhetöt megtettem!Hozzá teszem,az ember telljesen ismeretlen volt!Nem forumoztunk eggyütt,nemvoltunk eggyütt bulizni,stb.
A 400-as hoz anyit, hogy az illető tudta a sebességet, többször lett neki mondva, eljött, akkor közölte, hogy neki a 100-110 lenne a megfelelő! A körforgalomban meg kicsit elvesztette a fonalat, mert szépen bement a zsákutcába, pedig Milka ott körzött a körforgalomban, hogy megérkezzen mindenki...
Ilyenkor nem az a lényeg hogy nekem(nekünk) jo legyen!Hanem az,hogyha megoldhato,akkor jöjjön a saját gépével!Mint irtam,200-kilométeres távra nemhivnám,csakha felül valaki mögé!De ezt az 50 kilcsit tán kibirjuk!De aki nem,az vagy ne jöjjön,vagy lent találkozunk vele!Ennyi!
De haggyuk már ezt!
Bennem ottis megvolt a joszándék!De neharagudj,az elsö 200 méteren lemaradni(egy körforgalomba),azazért durva!Ráadásul az ember egy 400-as vassal volt!Azért egy 400-assal már lehet haladni,asszem!
Ezis igaz!Közölvelett vele a tempo!Söt még mikor a helyszinre érve,közölte ez neki sok,nem ráripakodtam,hanem még lejjebb állitottuk a tempot!Én ugyérzem minden tölemtelhetöt megtettem!Hozzá teszem,az ember telljesen ismeretlen volt!Nem forumoztunk eggyütt,nemvoltunk eggyütt bulizni,stb.
Arra kell öszpontosittani hogy jolérezzük magunkat!
És jol fogjuk magunkat érezni!
de mért moderállták ki?És ki moderállta ki?Nem igazán értem!
mentek oszt kész
Ök vakaroztak egy ideig!
Meg utána,hogy a 400-as elveszett,valjuk be tempora válltottunk!Városba 70,azonkivül 150
én már csak tudom
hogy tudott a hátsó kerék füstölni
Aztán nehogy Leo meglepjen minket,egy.két kanyarnál!
Ilyenkor nem az a lényeg hogy nekem(nekünk) jo legyen!Hanem az,hogyha megoldhato,akkor jöjjön a saját gépével!Mint irtam,200-kilométeres távra nemhivnám,csakha felül valaki mögé!De ezt az 50 kilcsit tán kibirjuk!De aki nem,az vagy ne jöjjön,vagy lent találkozunk vele!Ennyi!
De haggyuk már ezt!
Egyébként szerintem a szombati motorozásrol lenne szo!De nemtudom énse,csak sejtem!De tán Gáborunk nyilatkozik elöbb-utobb!
Bennem ottis megvolt a joszándék!De neharagudj,az elsö 200 méteren lemaradni(egy körforgalomba),azazért durva!Ráadásul az ember egy 400-as vassal volt!Azért egy 400-assal már lehet haladni,asszem!