Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez tényleg jónak tűnik. De várok még! Megmondom miért, elsőként megpróbálok kölcsön felnit szerezni, és így elvinni Bélához. Mert ha lesújtó lessz a véleménye, akkor nem dobtam ki zsét, vagy nem kell kupeckodnom a felnikkel. Remélem megérted. Persze ha nem jön össze, akkor vennem kell.
Szerintem indulj el egy nappal előbb... nem fognak ezek 80-al csattogni...
szia oké!
Zsu!Jössz msn-re egy kicsit?
tisztaztam elvileg most szombat lett volna, de megsem...ugyhogy csak szeged :))) most meg kenytelenek lesztek elviselni egy csigat a bandaban ;)
Cool! Ez olyan szép, hogy talán nem is igaz. Vatta új első-hátsó kerekek 260 dodóért. A postaköltség nem tudom mennyi, de szerintem 150 USD körül megáll. Kell még vagy 15 ezer vám, aszt' annyi. Vagy van Németországból 200 euroért első kerék. Ez kb. félár a gyári újhoz képest.
Sziasztok!Végre működik a NET Five van vonalas telcsid Hívnálak ha nem gond
igenis
Megéri
ha ennyit smárolunk,elkapod a náthámat
Az oké!

de jolenne kitalállni melyik szombat!Talán ha egyeztetnétek!
50 db 15MB-s kicsi File-ba van csomagolva így szedtem torrentről.
Kedvem lenne feltölteni csak a netem naon suta
Max 30-al tok feltölteni és vmikor elmegy magától egy pillanatra.
Gondolom a megauploadra gondolsz.
enis igy tudtam, de ma hivott fel menyus es o szombatot mondott
Pedig a csuklóját nem is tudja mozgatni
Itt vagyok Zsu!
Ügyes keze van az fix!
gixergil nagy munkába vóóóót
most szerintem polirozás után nem nagyon használja a kezét
ez a biri kész rabszolga hajcsár!
van kedved feltölteni netre? mekkora file?
ha kell segitek innen távirányitással,,nos?-irányitom a gépedet,akár
500 mega limit van fel lehet darabolni is rar filékre..kis idö mire felmászik a netre de utnna akinek megadod a linket le tudja szedni...
na mivan csajok hol vagytok?elég a bujocskából
Igen beszéltünk rola!

Hozhatod ideis!Nem gond!Illetve melyik szombaton?Mert a mostanira a sajátoddal jössz!Nem?
ez állat kínzás vooott
István és Laci légyszi nélkülözzétek már egy kis időre, méretezés okán! István, te meg küld már a számot mert nem szeretek tartozni! Mindenesetre ritka jó fej vagy, ez tuti!