chachkamachka !
Bartha Gábornak hívják a GSXR tulaját, csak kisebb karcolások vannak a gépen, rendesen volt szervízelve( közös a szerelőnk), átlagos használatú, ha megtetszik nyugodtan megveheted, a szerelővel beszéltem!
szepjoreggelt, karbantartas ota senki nem jart itt? lattam ma egy kiralykek XXet, de amilyen feledekeny vagyok a rendszamot elfelejtettem jart ma valamelyik XXesunk a Moszkvanal ugy 8korul?
én nekem meg szar volt egyedül ,most a csajaim ,és a barátnőmmel járunk ,és így jó sokat nevetünk ,jó a társaság nekem meg ez kellett,és aranyos az edzöm,mert most kezdtem ,és ha nem bírom ,leálit persze most meg a lányaim nevetnek rajtam nem azt mondták büszkék az anyukra
nekem sosem az volt azzal gondom hogy othon edzeni,csak heyl és a levegö teljesen mást hoza ki az emberböl otthon vagy egy kondi terembem csinálja az edzést....
Bartha Gábornak hívják a GSXR tulaját, csak kisebb karcolások vannak a gépen, rendesen volt szervízelve( közös a szerelőnk), átlagos használatú, ha megtetszik nyugodtan megveheted, a szerelővel beszéltem!
A fórum kinézet jó, viszont a képeket eltüntették, mert nem lehet megnézni nagyban őket.
Amugy szevasztok mindenki"K"
Furi ez az új Dizájn.
Jaj majdnem elfelejtettem LÁnyok:
Köszönöm a neveket illetve tel. számokat.
most már megyek tentézni ! jó éjt mindenkinek!
Nem nyilatkozok egy darabig