De például Gáboromat.nemszivesen hoznám be a városba.mert tudom hogy nemszereti!Meg neki azis + 1 ora lenne még!De én nyitottvagyok mindenre!Ismersz!Márcsak azértis,mert lehet az a nagy banda még ott fog leledzeni a parkoloban!
Mármint hogy 40.000-nél láncot,meg mifenét kéne egy Busán cserélni4Kivan zárva!Mit csinálsz te avval a vassal?Bár bármit is csinállnál,ennél sokkal többet kéne elmennie!
M1-M7 közös kivezetö szakaszát kell keresned!Budaörsön a pálya mellet van az AGIP kut!Ahogy kifelé mennél a városbol,van ott Mecdonalds is mneg minden.Nem tudsz elmenni melette!Na annak a parkolojában valahol ott leszünk!
Bocs ezt a mondatot igy kellett volna:igen hozod szombaton!
De például Gáboromat.nemszivesen hoznám be a városba.mert tudom hogy nemszereti!Meg neki azis + 1 ora lenne még!De én nyitottvagyok mindenre!Ismersz!Márcsak azértis,mert lehet az a nagy banda még ott fog leledzeni a parkoloban!
Mármint hogy 40.000-nél láncot,meg mifenét kéne egy Busán cserélni4Kivan zárva!Mit csinálsz te avval a vassal?Bár bármit is csinállnál,ennél sokkal többet kéne elmennie!
Csók neked is
nem is tudom miről volt szó, csak kötöszködni akartam
most csipkelődős kedvembe vagyok
Cevacctok!
Ha megmutatod én is megmutatom!
Akkor Téged is megfőzlek!
Eurpa legszebb férfi felsöteste!
Lámnyod hogyvan?
Sokat írtatok nem tudok visszaolvasni, mert megint jön egy váratlan vendégem.
Mire írtam hogy szembeszállálok Ózzal?