gondolom... olvastam hogy 3-asba is letépi a kezed olyan erő van benne... több LE min ahány kg... nagyon komoly gép... de ez már csak versenyre jó... sima forgalomba nem lehet kihasználni... és kemény a felfüggesztése, szétrázza a segged...
hidd el megéri rugalmasabbnak lenned,mert iylen moccal mint a vidin is van igen csak rugalmas vagy,és amint látod pillanatok alatt ott volt mellette,és holtérben,és tudod egy iylne kocsiban szól a zene,több a holtér,még mocin is van böven holtér ezért kell csavargatni a fejed...
ne ragaszkodj nagyon az elsöbségedhez,láss dolgokat akkor sokkal tovább mocizol,hidd el.engem is busával töbször akartak fellökni,igaz városban.... sokszor a moci ereje mentett meg,mert mikor látod hogy jön aggggy neki és már ott sem vagy,és nézni kell menekülési útvonalat....TE VAGY A KISSEBB GYORSABB és iylenkor ezt használ is ki...ilyenekor kell legény lenni,nem 300 al elküdeni gyanutlan autós mellett a mocit..
Mond csak, 17 évesen ilyen sok tapasztalatod hogy lehet?
Szerintem 17 éves korban teheted le az autóra a jogosítványt, ha jól tudom, legalábbis régen így volt ez!
Akkor most miről beszélünk?
ne ragaszkodj nagyon az elsöbségedhez,láss dolgokat akkor sokkal tovább mocizol,hidd el.engem is busával töbször akartak fellökni,igaz városban.... sokszor a moci ereje mentett meg,mert mikor látod hogy jön aggggy neki és már ott sem vagy,és nézni kell menekülési útvonalat....TE VAGY A KISSEBB GYORSABB és iylenkor ezt használ is ki...ilyenekor kell legény lenni,nem 300 al elküdeni gyanutlan autós mellett a mocit..
Pofám befogom!
Csak azért pofázok annyit,hogy nekik ne kelljen hat honapot,egy korházban tölteni,és latolgatni,vajon fogok-e még járni!
http://www.motoboom.ro/poz
e/mo...
Na tessék.... hol egyforma a kipuja?
Na jo,de legalább mamuszka!
Beszélhetünk mi ezeknek a fiataloknak!
Szerintem 17 éves korban teheted le az autóra a jogosítványt, ha jól tudom, legalábbis régen így volt ez!
Akkor most miről beszélünk?