Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez az új 1000?
De hamar modositottam,a következö hétvégére!
Majd aztis modositottam,a nemtudom mikori hétvégére!
Cserélhetünk ha gondolod
Szepjoccakat mindenkinek, ma a csajokkal alszom ;)
De nem válaszolt a gumikérdésemre!
Szerintem tutin néz ki!
Nem papucs! Jó?
nagyon vad az uj forma...
kicsit fura a cbr es stilusú lámpa,légbeömlök
Azért az előzés szabályait átolvasnám a helyedben az új kresz-könyvben!
Erröl a"nekem volt elsöbbségem" dologrol hossza értekeztem!
Ha neked megéri,hogy porul járj,akkor csak igy tovább!Én néha inkább lemondok rola!A balfaszságot,meg pont arra értettem,hogy nem az a lényeg,kinek volt elsöbbsége,hanem az elörelátás!És ezt látni lehetett elöre(mármint hogy az autois elözni fog).
Ennyi!
Háááát elöször is ezt Aztán metzeler k2-t
Papucs!
Full uaz baby...a kipuff k7-en is már ez az EURO3-as volt...semmit nem változtattak k8-ra.
de akkor is a motoros kezdte elöbb az elözést annak volt elsöbbsége hiába ült az auto vezetöje is tükön
iggen kissebb vok és sérülékenyebb de ebbewn az esetben kurvára nem a motoros volt a hibás hanem az az istenverte balfasz autos mert miután megkezdte a motor az elözést utánna rántották rá a kormányt!én nem tom mit csináltam volta az auto vezetöjével valoszitnü agyoncsaptam volta
nem teljesen egyforma... a kipuja még csúnyább lett.... az az egy amit szerintem elrontottak rajta
k7 k8 uaz...csak más színű... (remélem nem mondtam semmi rosszat...Zseby nincs itt? )
Aha.... a családi béke fontos....
Szóval K hányas a fenevad? K7 - es az egy gyilkológép....

http://totalbike.hu/tesztek/suzugsxr100t/
Hogy adod a gumit?
Mit rax rá te Valentin Rozi!
legalabb mar nem kellett volna felmaszni h megjavitsuk...biolift
Ugyan az mint a busádon!Mondjuk én egy métert sem fogok ezzel menni!Már megvan a jóóó kis guma hozzá!
Busman egyenlöre marad a családi béke érdekében Fityingekért tudok uj K6 600 ast
15-ös? mert az nem rossz!