Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah én is pont igy járok ezzel a redönyös müvelettel,,
Mármint ki az az"ök"?

Mert mi motorosok is megérjük a pénzünket!Mégha népszerütlenis leszek ezzel a hozzászolással.
Mivel én autozom,teherautozom,motorozom,igy van szerencsém több szemszögbölis látni a dolgokat!Mitbnemondjak,mi motorosok se vagyunk egy figyelmes,elözékeny,nyugodt,és szabályt betarto közlekedö.
És igazat adok Zoo-nak,hogy igen a motoros ebben az esetben egy NAGY BALFASZ volt!Látni lehetett az auto mozgásán,hogy mit szeretne ö is.
Megaztán jo elkondolkodni,hogy attol,mert esetleg igazam van,vagyszabályosan közlekedek,esetleg elsöbbségem van,megéri hogy korházba kerüljek,vagy esetleg toloszékbe!
Álltalában a motoros huzza a rövidebbet!Mint ahogy én szoktam mondani ha a "dögöt" vezetem,lehet hogy nincs elsöbbségem,de nagyobb vagyok!Most megint nem leszek népszerü!De evvel csak arra akartam célozni,ha kisebb vagy,vagy sérülékenyebb,jobb az erösebbet engedni!
jo hat ilyan idoben minek korabban felkelni? :) Raadasul le volt huzva a redony a vihar miatt, igy meg csalt is reggel hogy hany ora lehet...de legalabb kialudtam magam :) Mar csak furdes+hajmosas, relax, es tokjol leszek
Joreggelt tiz orakkor?
jó regggg
ere modják hogy az indexek dísznek vannak,,,,egyiksem jelezte a másiknak hogy mit fog csinálni....
autós belenéz a tükörbe aztlátja még ott van mire visszakapcsol avgy elhúzza a korményt ,,motor pont ennyi már mellette is van,és pont a holt terében,nem csoda hogy fel löki, egyébként láttam a hosszabb változatát,és amotoros jóóó nagy balfax,mert már régebb óta a háta mögött mocizott,,,az autós mindig ki ki nézegetett.és lehetett látni hogy a kocsis is tükön ül mert menni akar.....
fúj de nem annyia mint tegnap.
Ja! De ahogy elnézem ma is lesz. Fedéd is fújnak a szelek?

Hát eléggé.
Hallom tegnap volt munkád.
Szebbet!
Szép jónapot!
rég beszéltünk!
Jó reggelt!
http://www.sportmotor.hu/motor...
erre figyeljetek kolegák!mert ök SOSE FIGYELNEK
joreggeltet
Zoo! Ha feléredsz nézz rá a gépemre! Vagyok.
Nemtudom pontosan csak anyit írt, hogy felfedezőútra esetleg egy nyári túrával kapcsolatban.
De az én tapasztalataim szerint a határ közelében Nagylak környékén nem igazán vannak szép helyek, ahoz beljebb kell menni egy pár száz Km-t.
Gabi merrefelé ment Romániában?
Egyszer csak eljön már a tavasz. Ezek a tél utolsó leheletei.
Igen a karbonra gondoltam azt hittem már nálad vannak az elemek. Kíváncsi vagyok rá mien lesz!
Az időjárásról nem is szólva tegnap itt nálunk pár perc alatt olyan szél támadt, hogy a kukámat ami nem is volt üres a szomszádnál találtam meg a tartalma pedig már az utcán búcsút intett.
Ha a motorom hogyléte felől érdeklődsz, köszönöm szépen jól van, műszakilag kész van, csak a karbonozásra várok még, de jövő héten az is készen lesz, ha minden igaz. Mire beköszönt a sz@r idő...
És a motoron?
Nem.
Jó reggelt, dolgozol?
Nem.