Szivessen a határon a mint átérsz az első faluban ki szoktak álni a törvény őrei és a magyar rendszámú autókat figyeli, mert tudják, hogy sokan nem ismerik a matricás dolgot és már büntetnek is szigorúan. Pontosan nem tudom hány lei de nem túl drága érdemes megvenni, a büntetés viszont 50.000-100.000 Ft között van!
Jó utat kívánok és vigyi a medvékre! A nyáron apu barátaival mi is megyünk egy túrára kb:7-10 napra.
Jóreggelt Gabi.
Ha átérsz a határon az úthasználati matricát ne felejtsd el megvenni mert nagyon rá vannak szálva.
Ronda sárga színe van na az lesz az. Jó utat a medvékkel vigyázz már nem alszanak téli álmot és ku..va éhesek. Az öcsém egy hónapja volt kint vadászni és felvette nekünk a mamát a bocsival.
Na jó van,azt hiszem fogsz Te még érdeklődni időjárisilag!
Bammeg megvakultama sokktól a sok kanyar láttán,már bele is képzeltem magam nem foglalkoztam a szöveggel!
Meg fogarasi?Itt van 3 utcával arrébb ,de az út és nincs benne ilyen kanyargós rész,azt hittem vicc!
Mivel divat, hogy a fórumon lista készül, tennék egy javaslatot.
Kb 1órakkor mikor Alphánál voltam, a hugával kimentem beszélni és akkor elhangzott tőlem, hogy amint felépül szét rúgom a seggét.
Kb 2 órakkor Maistear szintén ezt monda.
Most meg Zoo jelentkezett erre a feladatra.
Szóval a lista címe legyen: Ki akarja szétrúgni Alphának a seggét? Természetesen szeretetből.
0.1 pep
1. Baba1
2. Maistear
3. Zoo+Zooné
4. Biri + Timcsi
5. Menyus + Gabyca
6.Fiveurban és a 40 rabló
7.Mr+Mr.-né
8.Csöle
9.pep de akkor már nem fog fájni a lábam
10.Én csak lélekben tudom de természetesen szeretetből.(Atti a kíváncsifáncsi)
11. Balusk8
12. Fistvan (csak, hogy valami listán már én is rajta legyek) Jobbulást Alpha!
13. Hayabusagirl- 2 lábbal
14. Laci75
15. Chachkamachka
Jó utat kívánok és vigyi a medvékre! A nyáron apu barátaival mi is megyünk egy túrára kb:7-10 napra.