Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Figyusz Csölekoma!

Kisasoljuk a következö csajos buli helyszinét,oszt egyszerüen beállittunk!ugyse küldenek el,két ilyen daliát!
Mondtam,hogy nemvagyok egyedül!
Roppant mod irigykedek!

És feltéteéezem,ezzel nemcsak én vagyok igy!
enghem is fogadjatok tiszteletbelivé...
Én mindent tudni akarok!

Énvagyok az agressziv kismalac!
Na mien volt kint? Más is ragadt rád?
kulonbenis, ha azt irom: csajokkal dvdzek abban altalaban benne van egy pasi is...ot tiszteletbeli lannya fogadtuk, ottlehet a csajos bulikon ^^
egyreszt az nem public, masreszt nincs is idom meg energiam pasikra
Fistván! Valea Lui Mihai
Valahol énis ezen a véleményen vagyok!

Függetlenül börszintöl,fajtol,stb.Bár igaz,többségében ök veszik igénybe az ilyen,és ehhez hasonlo szolgálltatásokat!Mi meg fizetgetjük,az egyre nagyobb adokat!
Már csak azértis elimerés illet,hogy ezt mind begépelted!
Csöleur megint rátapintott a lényegre!
Te Csöle!
Nekedis feltünt,vagy csak nekem,hogy sose ir olyat,fiuval csinálltam valamit!Mindig csak a lányokkal!
Na megyek relax egy lilltle...
Jó lesz ha már elkezdünk mocizni, mert ennek a sok gép előtt ülésnek nem lesz jó vége...
akinek,nemjutott moci ,vagy épp esik az esö egy kis bohocság
superbike sprint
http://www.startlapjatekok.hu/...
jonektek...itt szurkulet...borult eg...es eso egesz nap
Amugy szép napot
nállunk süt a nap
Alanyi jogon: Skynhead napalm uzzi 45 para Cián
"- Amíg ilyen a támogatási rendszer, nem lesz változás!" szerintem nem csak a tamogatasi rendszerrol van szo, mert van, aki tenyleg megerdemli az epp adott tamogatast. Az a baj, hogy ezeket halmozni lehet. Es hogy vannak, akik ezt kihasznaljak. A ciganyokat meg ki kene irtani az orszagbol, mert lassan mi leszunk a kisebbseg...szo se rola,vannak koztuk is normalisak, akik dolgoznak, es nem ilyen segelyekbol elnek...de szomoru az igazsag: ok vannak kevesebben. bocs ha valakinek megsertettem a vilagnezetet
Na akkó egy kis politika megint...(remélem nem jön vissza az ebédetek...)

(bocs de ezt nem bírtam visszatartani...)

Téma: valamit mi csinálunk rosszul gyerekek?
Hm...

(Részlet a Magyar Nemzet egyik 2008-02-16-i cikkéből)

Csenyétén, amely egy Észak- Magyarországon fekvő zsákfalu…a cigány honfoglalás három nagycsaláddal kezdődött. Ahogy nőtt a táboruk… ha tudtak, elköltöztek a magyarok, házaikat romák vették meg olcsón. A falu lakossága alig két évtized alatt cserélődött ki teljesen, eközben tönkrement a település….

Az addig virágzó kertek elgazosodtak, az istállókat, az állattartáshoz szükséges épületeket lebontották… Tavaly földig rombolták a falu legszebb középületét a református parókiát, a templom bútorzatát felvágták, eltüzelték.

A polgármestert kérdezzük, mit gondol a falu jövőjéről.

- Amíg ilyen a támogatási rendszer, nem lesz változás!

- Tőbb pénz kellene az embereknek?

- Dehogy, sőt épp az a probléma, hogy hozzászoktak, a pénzért semmit nem kell tenniük. Hajdanán le kellett dolgozniuk 21 napot a családi pótlékért, de lassan a harmadik generáció nő fel úgy, hogy nem ismeri a munkát. A férfiak negyvenéves korukra olyan rossz fizikai állapotba kerülnek, hogy ha akarnának se bírnának dolgozni, a nők elhasználódnak a sok szülésben.

Vegyünk egy öttagú családot:

*családi pótlék: 17000x5=81000Ft

*gyes: 25000Ft

*Az apa munkanélküli segélye:38000Ft

Ez összesen 144000Ft, amiért csak el kell sétálni a hivatalba. A faluban gyakori a hét-nyolcgyerekes család, itt csak a családi pótlék majd" 120000Ft.

Ehhez jön az ingyenes oktatás, minden tanszert és könyvet adományként kapnak. A gyerek díjmentesen étkezik az óvodában, az iskolában, akár naponta háromszor. A felsősők, akik a szomszéd faluba járnak, bérlete ingyenes. A Vöröskereszttől és egyéb alapítványoktól ajándékba kapják a ruhaneműt. Télen a fűtésre nemigen költenek, lassan elfogy a környékbeli erdő. Van olyan roma család, ahol a fentiekre még rájön száznégyezer Ft árvaellátás, mert meghalt a férj. Igaz az asszony összeállt egy másik emberrel, aki hazahoz még vagy ötvenet, így közel háromszázezer üti a markukat havonta.

Összehasonlításként a (nem roma) falugondnok havi keresete 72000Ft. Egy húszéves gyakorlattal bíró pedagógus fizetése 110000Ft körül van. Az átlagos öttagú magyar család jövedelme családi pótlékkal és gyessel ritkán éri el a kétszázezret, de ebből fizetnek mindent; ruhát tanszert, gázszámlát bérletet, stb.

A faluban uzsorások kaszálnak, ami a következőképpen működik: a segélyeket pillanatok alatt elverik a romák, majd egy hét elteltével nagy autók jönnek tehetős városi cigányokkal. Italt, cigarettát, élelmiszert kínálnak ingyen a megszorultaknak, azzal a kikötéssel, hogy mindent kamatostul kérnek vissza. A következő segélyosztáskor megjelennek, öt-tízszeres árat követelve. Mikor a segély megérkezik, a többségnek jóformán csak a cetli marad a kezében. Aki nem fizet, elviszik a TV-jét, kocsiját, megverik…..

Este a szintén roma polgárőrrel járjuk a falut.

-Ezek itt a szocpolos házak - mondja pár félkész, lakatlan épületre.

-Hogyhogy szocpolos?

-Általában bontott, innen-onnan összehordott anyagból kalákában felhúznak néhány falat, azt megmutatják az állami tisztviselőnek, aki megadja rá az igazolást. Fölveszik rá a – nagycsaládosok esetén milliókra rúgó- szocpolt. Az építkezés sohasem fejeződik be, sőt visszabontják a falakat, hogy aztán valahol, valakik újabb "építkezésbe „ kezdjenek, s újabb milliókat markoljanak föl…Egy ház anyagábók olykor tizenöt húsz ház is felépül különböző helyeken….

Hát ennyit a munka becsületéről.

A magyar valóság közel húsz évvel a rendszerváltás után, egy EU-tagállamban….

Mert nekik alanyi jogon jár…
Ugyan, azt mar vegigneztem
NA megint a sex meg az a nyújjork...
Hat, tetot csinalni nem kellett szerencsere, korizni meg nem tudok menni, mert nincs korim, (baratnomnel maradt) es nincs is kivel meg hova...neked igy van okod koran kelni, nekem meg nincs :) Nekem a mai program kimerul majd a baratnokkel valo DVDzesben szerintem :)
Lennének ötleteim mért kellj korán!
És mielött elindulna ama hatalmas fantáziád,gyorsan mondom!Segithetnél nekem tetöt csinűllni!Mert ugye tegnap elsétállt a széllel!
Reggel hatkor,már furtam,faragtam.De most énis megyek pihizni!
Délután megyünk korizni,és addigra kiakarom pihenni magam!