Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De ha problémát okozna kideríteni ezen adatokat, máris látom a megoldást. Elmegyek 27-én a buliba összehaverkodom Vikivel és kiderítem.
Mit kapok ezért? Milka! Csöle!
Szia Baba!
A nyomozásban be tudok segíteni. Teljes név és születési dátum és egy telefonomba kerül.
Sziasztok!
Szoszi?
éljen a HAYABUSA topic
juteszembe, baba vagy aki akar majd egyetemi folyosos bulira jonni A kovetkezo marcius 27-en lesz (csutortok) szeretettel varunk mindenkit aki jonne
mire, mire?
az egiek szorakoznak velunk...elhuzzak a mezesmadzagot h szeeeeeep ido van...aztan neszenekunk vihar
A jövöhétvégi turázásis sztorno!

Most néztem az elörre jelzést(bár a meterologusok olyanok mint a politikusok),de hétvégére visszatérnek a nagy minuszok,és komoly havazás lessz!
De elöbb utobb,csak motorozunk,vagy veszünk egy horobit.
Azért ez a Kamazos se rossz!
ez a duma.... Mindent visz, mint Kamaz a kereszteződésben...
Ezt azért ne hireszteld!

Hátha valamelyik átkozott politikus is meghallja.Oszt less nekünk nemulass!
De gonosz vagy!
Na...és nem érezted otthon magad?
feküdj a 6-os terminálra...
Hát kedveseim van!
Azt hittem a Flinszton családnál vagyok, biztosan vannak szebb részek is de ez.....
Nem mondod,hogy kis hazánknál van pusztultabb hely!
Szoval mi(csöle+én),nemvagyunk érdemesek erre a nemes posztra?
No várj csak!
A nyomozás részét leis tudtuk!Mivel elárultad,hogy csak két cim jöhet szoba.A tiedet Csöle mester tudja,mivel hazafuvarozott már.A Viki-jét meg csak megtudjuk valahogy.Mondjuk Csöle ötis hazafuvarozza.Ennyit megér!Pláne nekem.
Ahol voltam pusztulat
azt ki kell erdemelni inkabb menj 100 metert es hajts fel a kompra
annyiranem bonyolult, mar csak azt kell kinyomoznod ki hol lakik mertugye ha DVDzos party akkor csak nalam vagy Vikinel vannak ezek az estek...a tiszteletbeli csaj programozo, a sok geptol be se ferunk hozza 3an