Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja a busának is Miért is?
jah voltak kósza hirek hogy valmi superbikére rá csüccsen,,,meg az is hogy biaggi visza jön a motogp be de ezekszerint maradt a superbikeban,,de ez álltalában úgy van,ha egy hires ember valamiben elmegy kipróbál valamit,mert emgteheti,,,ugye! ekkor a vadászok kombinálnak egyböl úúú biztos jövö évtöl ezt fogja csinálni,,,azo el sem gondolkodnak ezek a gyagyák hogy milyen faxa nekik hogy kipattan az agyukból "hm jövöhéten beszélek shumival,kipróbálom a ferrari ját,persze nem az utcait az nekem is van,jóhogy az F-1 gépét"
tudnak élni
Menyus az ezredesnek hengerenkénti trafója van?
Ja ja Ki találja el Regős Bendeguzt címmel Én is hallottam már róla
jah megy a vissza számolás birom
köszi egyébként
Dehogyis! Kaptafa dobó versenyben...mivel cipész...
Akkor ITT Megtalálsz mindent
Milka! az a superbikében indul!
Akkor lessük!

Hajrá Schummaher!
NA majd jövő hét vasárnap már lesz!
nah én moto gp függö vagyok,,már allig várom a csatákat....ilyenkor minden borús még a nap is csak fél gözzel süt,ha süt,,,
6 evad van meg belole, mostmar az utolso dvd-nel tartok...kb ejjelnappal ezt nezem, fuggo lettem...mivel a jobaratokat vegigneztem mar :) ja, es titeket ismerve nem, nem csodalkozom
aztamindenit, gyógyulás!
majd jöhet az on board beszámoló, mert csak a szirénákat hallottam
Bíró doki műtött ? ő engem is hazaengedett hamar
Te ezt direkt csinálod,esküszöm!
Legalább irtad volna,hogy hiradot!Ha máshogynem megy,hazudj!Feldobod a labdát,oszt csodálkozoll,ha lecsapjuk!Vagy nemis csodálkozol?
szex es newyorkot nez de tenyleg...a lanybanda tagjai meg nem ertek haza. az egyik karateedzesen a masik pesten van...
gyógyulj meg hamar!
még szép hiányolunk,,,várunk de majd tuti mindenki irja...lényeg hogy össze vagy rakva volt mit túlórázzanak rajtad is,,,,nekem is azt mondták egy normális lábmütét 1.5 óra de rajatm dupláztak, túlórába nyomták mondom faxa..de azért köszi..
innen már csak felfelé ivel gyógyulásod,,persze tömjed magad minden vitamin tabletta,,pezsgö tabletták,ezek könnyen felszívódó cuccok,és hidd el segitenek...
Hogy mennyire egyvágányon jár az agyunk!
Egyébként kiváncsi lennék,mit csinál Leo,amikor eltünedezik félorákra?
Oksa!
Gyogyulgassál!
Önse röhög!
Önis sir!
Nem röhög!
Sir!
sziasztok. törött kézzel irok nekte... nem lehet elmondani mi is történt velem...DE én voltam a FASZ.. de tényleg FASZ...májam,lépem, visszarakva, kezem lábam összeszegecselve amúgy jó dolog az hogy hiányzom nektek ... jövök holnap is
Hja...inkább valami kolbászos szendvics formáció...