Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem! Én árkot ások a viznek hogy eltudjon folyni!
Mindenki tetőtjavít?
Chiga ne fényezz, eléggé ragyogok így is
Szia mindenkinek!

Nem is Alphahím lenne, ha nem akarna vissza ülni.
Reméljük a husi levestől majd erőre kap mihamarabb.
Voltam bent Alphánál!
Most be is jutottam hozzá. Megvan a körülményehez képest. Ehet már kis husilevest meg teázgat (mint az angolok, csak nincs hozzá süti). Üdvözöl, mindenkit olvassa szorgalmasan a fórumot, csak nehezen tud irni a kezével. Nagyon örül neki hogy szorítunk érte, igazi motoroshoz méltón természetesen vissza akar ülni, amit kész a Vas!
"(inkább a rúdon táncolok) "

No azt azért szivesen megnézmém!
Ne isz szajnáljá!

Majd kiköltözöm Skóciába,meggazdaxom, és felvásárolom Magyarország összes Hondáját!
Szeretem én apát. Az egyetlen szülőm, aki megért néha még szavak nélkül is. Csak játszok, de ő ezt tudja és egyébként hallanátok néha, hogy milyen osztásokat kapok. De mindez csak szeretetből ámámám
babám, nem apuékkal van a gond, mivel ők a közelemben sincsenek. Ha otthon lennék, akkor sem lennének, de nem is vagyok otthon. A szórakozóhelyeken meg általában nincs internyet, de ha mégis, akkor valahogy nem azt választom. (inkább a rúdon táncolok)
Ezt vetted a Praktikerben 5400-ért?
en mostmar megin ittvagyok, nagy volt az eszem-iszom, van vagy 4fele suti az etkezo teruleten, igy inkabb elmenekultem :) az edessegellatmanyom pedig par napig biztositva lett
Más!

Gyermekemnek ma vettem egy méregdrága biciklit(mert a régit kinötte).A lényeg alado lett a régi bicaja,ha valakit érdekel.20-as bringa,én raktam össze,nivos alkatrészekböl,egy éve.20.000ft az ára!boltban olyan 60.000ft körül lenne.Sajnálom kidobni,vagy idegennek eladni,mert nagyon nivos a bringa,és vigyázva lett rá.Dobok rola egy képet,ha valakit érdekel.
Nincsmiböl,nincsmiböl!

Majd ha lessz egy csepp idöm,sajnálom,de az a baj egy csepp idöm sincs!
De kis gonoszka vagy!

Écssapa nagyon jo ember!Ne tedd vele!Nem érdemli meg!
Hajds el apust a klaviaturátol!
Én vagyok neked!
Bár most ledölök szuszokállni(még fejlödésbemn vagyok,kell az alvás),de délután ujra leszek!
Simán Csakhogy ez nálunk kevés, mert bár apa meg is tenné, viszont nincs miből tehát nem teheti. De ez így az izgi
Igazából nem keresem a Hondás herceget, csak jó szétszedni apát
Milka bácsi!

Próbálok nem csak iccaka írnya, dehát nem olyan könnyű a faluhelyen
meg motorozni se lehet ilyen idoben...hovalett mindenki? :)
erre nem is gondoltam... Mindenesetre mar ugy egy oraja ebren vagyok, ugyhogy joreggelt mindenkinek :)
Jaj jaj soförök gyönygye
A motor piac szezonális.
Március közepétöl Szeptember közepéig tart. Ezen idöszakban a motorárak 8-10% ban is nönek.
Pl: Menya Busája most 1800000ft Májusban 1900000-1950000.ft között lessz.
Szezonban az ember megveszi ha drágábbis mert kell.És én hiddel tudom.
Akit érdekel!

Holnap,azaz vasárnap,megyünk korizni a szokott helyünkre!Pontos idöpontot még irok!