Voltam bent Alphánál!
Most be is jutottam hozzá. Megvan a körülményehez képest. Ehet már kis husilevest meg teázgat (mint az angolok, csak nincs hozzá süti). Üdvözöl, mindenkit olvassa szorgalmasan a fórumot, csak nehezen tud irni a kezével. Nagyon örül neki hogy szorítunk érte, igazi motoroshoz méltón természetesen vissza akar ülni, amit kész a Vas!
Szeretem én apát. Az egyetlen szülőm, aki megért néha még szavak nélkül is. Csak játszok, de ő ezt tudja és egyébként hallanátok néha, hogy milyen osztásokat kapok. De mindez csak szeretetből ámámám
babám, nem apuékkal van a gond, mivel ők a közelemben sincsenek. Ha otthon lennék, akkor sem lennének, de nem is vagyok otthon. A szórakozóhelyeken meg általában nincs internyet, de ha mégis, akkor valahogy nem azt választom. (inkább a rúdon táncolok)
en mostmar megin ittvagyok, nagy volt az eszem-iszom, van vagy 4fele suti az etkezo teruleten, igy inkabb elmenekultem :) az edessegellatmanyom pedig par napig biztositva lett
Gyermekemnek ma vettem egy méregdrága biciklit(mert a régit kinötte).A lényeg alado lett a régi bicaja,ha valakit érdekel.20-as bringa,én raktam össze,nivos alkatrészekböl,egy éve.20.000ft az ára!boltban olyan 60.000ft körül lenne.Sajnálom kidobni,vagy idegennek eladni,mert nagyon nivos a bringa,és vigyázva lett rá.Dobok rola egy képet,ha valakit érdekel.
Jaj jaj soförök gyönygye
A motor piac szezonális.
Március közepétöl Szeptember közepéig tart. Ezen idöszakban a motorárak 8-10% ban is nönek.
Pl: Menya Busája most 1800000ft Májusban 1900000-1950000.ft között lessz.
Szezonban az ember megveszi ha drágábbis mert kell.És én hiddel tudom.
Nem is Alphahím lenne, ha nem akarna vissza ülni.
Reméljük a husi levestől majd erőre kap mihamarabb.
Most be is jutottam hozzá. Megvan a körülményehez képest. Ehet már kis husilevest meg teázgat (mint az angolok, csak nincs hozzá süti). Üdvözöl, mindenkit olvassa szorgalmasan a fórumot, csak nehezen tud irni a kezével. Nagyon örül neki hogy szorítunk érte, igazi motoroshoz méltón természetesen vissza akar ülni, amit kész a Vas!
No azt azért szivesen megnézmém!
Majd kiköltözöm Skóciába,meggazdaxom, és felvásárolom Magyarország összes Hondáját!
Gyermekemnek ma vettem egy méregdrága biciklit(mert a régit kinötte).A lényeg alado lett a régi bicaja,ha valakit érdekel.20-as bringa,én raktam össze,nivos alkatrészekböl,egy éve.20.000ft az ára!boltban olyan 60.000ft körül lenne.Sajnálom kidobni,vagy idegennek eladni,mert nagyon nivos a bringa,és vigyázva lett rá.Dobok rola egy képet,ha valakit érdekel.
Majd ha lessz egy csepp idöm,sajnálom,de az a baj egy csepp idöm sincs!
Écssapa nagyon jo ember!Ne tedd vele!Nem érdemli meg!
Bár most ledölök szuszokállni(még fejlödésbemn vagyok,kell az alvás),de délután ujra leszek!
Próbálok nem csak iccaka írnya, dehát nem olyan könnyű a faluhelyen
A motor piac szezonális.
Március közepétöl Szeptember közepéig tart. Ezen idöszakban a motorárak 8-10% ban is nönek.
Pl: Menya Busája most 1800000ft Májusban 1900000-1950000.ft között lessz.
Szezonban az ember megveszi ha drágábbis mert kell.És én hiddel tudom.
Holnap,azaz vasárnap,megyünk korizni a szokott helyünkre!Pontos idöpontot még irok!